Τι λέει η “Κρόφορντ” για τον “Γκιρ” 20 χρόνια μετά το διαζύγιο τους…

Υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρι της παγκόσμιας σόουμπιζ και παρόλο που έχουν χωρίσει από το 1995, τα όσα είπε η Σίντι πρόσφατα μας ξάφνιασαν λίγο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, η Σίντι Κρόφορντ υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική ως προς τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Ρίτσαρντ Γκιρ.

Τότε και τώρα.

Η πρώτη έκπληξη ήρθε όταν είπε ότι “Ήμουν με τον Ρίτσαρντ 6 χρόνια, τα δυο παντρεμένοι” καθώς είναι γνωστό ότι ο γάμος έγινε το 1991 και έληξε το 1995.

“Ήμουν νέα και παρόλο που δεν το πίστευα τότε, ήμουν πολύ νέα”, ξεκίνησε να λέει η Σίντι, η οποία παντρεύτηκε τον Ρίτσαρντ Γκιρ σε ηλικία 26 ετών, ενώ εκείνος ήταν 45.

“Είστε ακόμη φίλοι;” την ρώτησαν στην συνέντευξη που έδινε.

“Είμαστε φιλικοί, αλλά νομίζω ότι εκείνος έχει επιστρέψει στο να είναι “ο Ρίτσαρντ Γκιρ” ξανά.  Σαν ένας ξένος, γιατί δεν βλεπόμαστε πια. Νομίζω ότι κομμάτι του προβλήματος που είχε η σχέση μας ήταν ότι ενώ ήμασταν πολλά πράγματα δεν ήμασταν ποτέ φίλοι – -και αυτό γιατί εγώ ήμουν πολύ νέα και εκείνος ήταν ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Και τότε, ξεκίνησα να μεγαλώνω και να μεγαλώνω μέσα μου…

Είναι δύσκολο να αλλάξεις τη φύση μιας σχέσης όταν είσαι ήδη μέσα σε αυτή”.

 

 

Η φιλία είναι το κλειδί λοιπόν…

………   Σαν ξένος πια ο Γκιρ με την Σίντι!!

 

 

 

 

 

Σήμερα η Σίντι είναι παντρεμένη με τον  Ράντι Γκέρμπερ  με τον οποίο και γιόρτασαν φέτος τα 17 χρόνια γάμου (από όπου και το ποστάρισμα παρακάτω) και η ίδια εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας τους…..

“Νομίζω ότι με το Ράντι λειτουργούμε γιατί ήμασταν φίλοι πρώτα. Ποτέ δεν προσποιήθηκα ότι μου αρέσει το μπέιζμπολ ή κάτι άλλο”.   Είμαι μαζί του, αυτή που είμαι!!

πηγή