Στην αγκαλιά του πρίγκιπα Χάρι βρήκε παρηγοριά η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο.

Δίπλα στη “χρυσή” κληρονόμο ο αδελφός του διαδόχου του Βρετανικού θρόνου σύμφωνα με το περιοδικό New Idea: 

Μετά τον επώδυνο χωρισμό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, η Αθηνά Ωνάση βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του στενού της φίλου πρίγκιπα Χάρι.

Η είδηση αυτή, ήρθε στο φως μέσω σημερινού δημοσιεύματος του περιοδικού New Idea της Αυστραλίας, το οποίο μάλιστα, φιλοξενεί δηλώσεις «έμπιστης γυναίκας» που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

«Μπορεί να μην έχει έλλειψη σε γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να προσφέρει βοήθεια σε μια νεαρή που διατρέχει κίνδυνο. Παρέχει έναν ώμο για να κλάψει η καλή του φίλη Αθηνά Ωνάση, μετά τον τραυματικό χωρισμό της», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακόμη το δημοσίευμα προσθέτει πως «Η Αθηνά ένιωσε να χάνεται το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια της όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της έπιασε τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως “Ντόντα”, στο κρεβάτι με μια γυναίκα που εκείνος ήξερε από τον επαγγελματικό χώρο της ιππασίας. Τώρα, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει αποκούμπι στον αγαπημένο της φίλο Χάρι για υποστήριξη».

Όπως λέει, μάλιστα, στο ίδιο περιοδικό η Jessica Hay, γνωστή για τις αποκαλύψεις της γύρω από τη βασιλική οικογένεια (είχε γράψει πρώτη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, με την οποία υπήρξαν συμμαθήτριες), «ο Χάρι γνωρίζει την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι γνωστή στον διεθνή χώρο της ιππασίας και οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους», αφήνοντας υπονοούμενα για κάτι περισσότερο ανάμεσά τους από μια «τρυφερή σχέση».

134870-307867

 

Πηγή: www.parapolitika.gr