Γάμοι επωνύμων… που έσβησαν μέσα στο 2017!!

Και μπορεί το 2017 να μείνει στο μυαλό μας για τους λαμπερούς γάμους που πραγματοποιήθηκαν, υπήρξαν όμως και κάποια διαζύγια που συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο!

Γιώργος Λιανός-Ανθή Ανδροτσάκη

Μετά από 8 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You χωρίς να θέλει βέβαια να επεκταθεί παραπάνω και εκφράζοντας την επιθυμία του να μην επηρεαστούν καθόλου τα παιδιά του.

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα

Ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αλλά μετά από τρία χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση ενός παιδιού, χώρισαν… Για το τέλος της σχέσης του από την όμορφη Κατερίνα μίλησε μια και μοναδική φορά στην Realnews, θέλοντας να προστατέψει τόσο την ίδια όσο και τον γιο τους. Το ζευγάρι άλλωστε είχε δείξει εξ αρχής πως κρατάει τη σχέση του μακριά από τα Μέσα, αποφεύγοντας το λαμπερό γάμο και προτιμώντας το σύμφωνο συμβίωσης.

Γιάννης Τσιμιτσέλης-Βάσω Λασκαράκη

Με μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Το διάστημα πριν την ανακοίνωση το ζευγάρι είχε ερωτηθεί πολλές φορές για το αν υπάρχει κρίση στον γάμο τους, απέφευγαν όμως να απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σίριαλ του MEGA η Πολυκατοικία και το 2013 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Τέσσερα χρόνια μετά έγραψαν το τέλος της σχέσης τους…

Ράνια Θρασκιά-Ανδρέας Φωτόπουλος

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του χωρισμού της Ράνιας Θρασκιά από τον Ανδρέα Φωτόπουλο στα τέλη Ιουλίου. Γονείς δύο αγοριών, του Διονύση και του Κωστή, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας.

Δημήτρης Αποστόλου-Μάγδα Πένσου

Ήταν Ιούνιος όταν η Μάγδα πήρε την απόφαση να πάρει τα παιδιά τους και να πάει να μείνει στην Βέροια. Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης τους με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα έγραψε: «Το ταξίδι με τον Δημήτρη, μετά απο 12 χρόνια τελείωσε. Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα 2 υπέροχα παιδιά μας, που είναι ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας». Αξίζει βέβαια α σημειωθεί πως και οι δυο αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου

Μετά από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να ακολουθήσει τη δικαστική οδό δεδομένου ότι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θέλει τα παιδιά να ζήσουν κοντά του στην Αμερική. Η μετακόμιση μάλιστα της οικογένειας στην Πολιτεία των ΗΠΑ ήταν και αυτή που έφερε τη ρήξη στη σχέση τους.

πηγή: freegossip.gr