χτίστε … δουλέψτε… ονειρευτείτε… και όλα…. θα γίνουν πραγματικότητα!!

Ξεκινήστε εκεί που είστε τώρα να αναπτύσσετε αυτήν την νοοτροπία. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα, ακόμη και εκείνα που μπορεί να σκεφτείτε ότι είναι ακατόρθωτα.
Διευρύνετε το όραμά σας και προχωρείτε συνεχώς προς τα εμπρός – ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο.

 

Ο Earl Nightingale ήταν ένας εξαιρετικά παρακινητικός ομιλητής και συγγραφέας. ‘Ως οπαδός του Napoleon Hill, ο Nightingale πίστευε ότι το κλειδί για την επιτυχία μπορούσε να βρεθεί σε αυτά τα απλά λόγια: Γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε.

Σας παρουσιάζουμε 37 Aποφθέγματα του Earl Nightingale που θα σας εμπνεύσουν, θα σας εμψυχώσουν και θα σας δώσουν την δύναμη για να επιτύχετε και να ευτυχήσετε.

1. «Μάθετε να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή της ζωής σας. Να είσαι ευτυχισμένοι τώρα».

2. «Οι άνθρωποι που βάζουν στόχους επιτυγχάνουν επειδή γνωρίζουν πού πηγαίνουν».

3. «Το πρόβλημά σας είναι να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στο πού βρίσκεστε τώρα και στον στόχο που σκοπεύετε να φτάσετε».

4. «Το μόνο που χρειάζεστε είναι το σχέδιο, ο χάρτης πορείας, και το θάρρος να σπρώξετε προς τον προορισμό σας».

5. «Δείτε τον εαυτό σας με τα μάτια του μυαλού σας σαν να έχει ήδη επιτύχει τον στόχο αυτό. Δείτε τον εαυτό σας να κάνει τα πράγματα που θα κάνατε όταν θα έχετε φτάσει το στόχο σας».

6. «Μην αφήνετε το φόβο του χρόνου που θα χρειαστεί για να επιτύχετε κάτι, να σταθεί εμπόδιο στο να το κάνετε. Ο χρόνος θα περάσει έτσι κι αλλιώς! Θα μπορούσατε κάλλιστα να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

7. «Η επιτυχία είναι η προοδευτική υλοποίηση ενός αξιόλογου στόχου ή ιδανικού».

8. «Το περιβάλλον μας, ο κόσμος μέσα στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε, είναι ένας καθρέφτης των στάσεων και των προσδοκιών μας».

9. «Οτιδήποτε εμφυτεύουμε στο υποσυνείδητο μυαλό μας και το θρέφουμε με την επανάληψη και το συναίσθημα,  μια μέρα θα γίνει πραγματικότητα».

10. «Όλα ξεκινούν με μια ιδέα».

11. «Θα βρείτε πλήξη όπου υπάρχει η απουσία μιας καλής ιδέας».

12. «Αυτήν την στιγμή, στέκεστε ακριβώς στη μέση της δικής σας έκτασης με διαμάντια».

13. «Το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορείτε να κάνετε είναι να πιστεύετε ότι εργάζεστε για κάποιον άλλο».

14. «Η δημιουργικότητα είναι μια φυσική επέκταση του ενθουσιασμού μας».

15. «Μια ωραία στάση ζωής κάνει πολύ περισσότερα από το να ανάψει τα φώτα στους κόσμους μας! Φαίνεται να μας συνδέει μαγικά με όλων των ειδών τις αναπάντεχες ευκαιρίες που κατά κάποιο τρόπο απουσίαζαν πριν από την αλλαγή μας».

16. «Η δουλειά ποτέ δεν σκότωσε κανέναν. Είναι η ανησυχία που κάνει τη ζημιά. Και η ανησυχία θα είχε εξαφανιστεί αν είχαμε απλώς ηρεμήσει και δουλεύαμε».

17. «Κάνετε κάθε μέρα όλα όσα μπορείτε να κάνετε σε αυτή την ημέρα. Δεν χρειάζεται να υπέρ-εργάζεστε ή να βιάζεστε στα τυφλά στην εργασία σας προσπαθώντας να κάνετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πραγμάτων στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα».

18. «Υπάρχει μια στιγμή όπου κάποιος πρέπει να αποφασίσει, είτε να ρισκάρει τα πάντα για να εκπληρώσει τα όνειρά του ή να καθίσει για το υπόλοιπο της ζωής του στην πίσω αυλή».

19. «Όσο πιο έντονα αισθανόμαστε για μια ιδέα ή έναν στόχο, τόσο πιο σίγουρο είναι ότι η ιδέα, θαμμένη βαθιά στο υποσυνείδητό μας, θα μας κατευθύνει στην πορεία προς την εκπλήρωση της».

20. «Θα λάβουμε όχι αυτό που άπραγοι επιθυμούμε, αλλά αυτό που δικαίως κερδίζουμε. Οι ανταμοιβές μας θα είναι πάντα σε ακριβή αναλογία με τις υπηρεσίες μας».

21. «Επιλέξτε ένα πεδίο για το οποίο θα έχετε βαθύ προσωπικό ενδιαφέρον, κάτι για το οποίο με ευχαρίστηση θα εργαζόσασταν τις δώδεκα με δεκαπέντε ώρες της ημέρας και θα το σκεφτόσασταν για το υπόλοιπο του χρόνου».

22. «Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξέρετε πού πηγαίνετε. Οι απαντήσεις θα έρθουν σε σας με δική τους πρωτοβουλία».

23. «Κάθε φορά που φοβόμαστε, είναι επειδή δεν γνωρίζουμε αρκετά. Αν καταλαβαίναμε αρκετά, δεν θα φοβόμασταν ποτέ».

24. «Οι άνθρωποι βρίσκονται όπου βρίσκονται επειδή εκεί ακριβώς πραγματικά θέλουν να είναι- είτε το παραδέχονται είτε όχι».

25. «Μπορούμε να αφήσουμε τις συνθήκες να μας κυβερνούν, ή μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη και να διαχειριστούμε τη ζωή μας μέσα από αυτές».

26. «Όλοι πορευόμαστε στο σκοτάδι και ο καθένας ή καθεμία από εμάς πρέπει να μάθει να ανοίγει το δικό του/της φώς».

27. «Ότι συμβαίνει στο εσωτερικό φαίνεται και στο εξωτερικό».

28. «Οτιδήποτε στον κόσμο θέλουμε να κάνουμε ή να γίνει, πρέπει να το κάνουμε με την βοήθεια και μέσω των ανθρώπων».

29. «Μπορείτε να μετρήσετε την ευκαιρία με το ίδιο κριτήριο που μετρά τον κίνδυνο που εμπλέκεται. Αυτά πάνε μαζί».

30. «Το μεγάλο πράγμα είναι ότι ξέρετε τι θέλετε».

31. «Ο κόσμος σας είναι μια ζωντανή έκφραση του τρόπου που χρησιμοποιείτε και έχετε χρησιμοποιήσει το μυαλό σας».

32. «Είσαστε τώρα και γίνεστε ότι σκέφτεστε».

33. «Τα προβλήματα είναι προκλήσεις για τα δημιουργικά μυαλά. Χωρίς προβλήματα, λίγοι λόγοι θα υπήρχαν για οποιαδήποτε σκέψη».

34. «Το αντίθετο του θάρρους στην κοινωνία μας δεν είναι η δειλία… είναι η συμμόρφωση».

35. «Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να πλουτίσει ο ίδιος αν δεν πλουτίσει τους άλλους».

36. «Ένα μεγάλο μέρος απογοήτευσης και της δυστυχίας θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν οι άνθρωποι απλώς έκαναν αυτό που ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν».

37. «Μην ανησυχείτε για τα χρήματα. Προσφέρετε υπηρεσίες … χτίστε … δουλέψτε… ονειρευτείτε… δημιουργήστε! Κάντε το αυτό και θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει όριο στην ευημερία και την αφθονία που θα σας έρθει».

πηγή: lifesharing.gr