Μας έρχεται ο πολυαγαπημένος Άκης στις οθόνες…. μάθε τα πάνα για την πρεμιέρα του Ready, Steady, Cook!!!

Άκης Πετρετζίκης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρεμιέρα του Ready, Steady, Cook!

Το «Ready, Steady, Cook», με παρουσιαστή τον Άκη Πετρετζίκη, κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Δευτέρα 8 Μαΐου στις 15.50. Δύο στρατοί: της «Ντομάτας» και της «Πιπεριάς». Πολεμοφόδια οι συνταγές. Η μάχη για τη νίκη περνάει από την κουζίνα.

Έξι επιτυχημένοι σεφ διαγωνίζονται, ανά δύο, σε κάθε επεισόδιο με πέντε μόνο υλικά, οι: Ανδρέας Καβάζης, Κωστής Καμπάς, Αθηναγόρας Κωστάκος, Βαγγέλης Λεούσης, Εύα Μονοχάρη, Γιώργος Παπακώστας.

Κατά τη διάρκεια της «μάχης», ο Άκης μπαίνει και στις δύο κουζίνες, κάνει ερωτήσεις στους παίκτες, δίνει συμβουλές, αλλά κρατά και το χρονόμετρο. Η τελική ετυμηγορία ανήκει στο κοινό που βρίσκεται στο στούντιο. Η νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται μετά από ψηφοφορία και ο «γευστικός πόλεμος» ολοκληρώνεται.

 

Κερασάκι στην τούρτα, η δοκιμασία-έκπληξη μεταξύ των σεφ και του παρουσιαστή, αλλά και οι απαντήσεις του Άκη Πετρετζίκη σε ερωτήσεις των τηλεθεατών.

«Τη μαγειρική πρέπει να την απολαμβάνεις. Με παρέα. Με αγαπημένους ανθρώπους. Στην εκπομπή μας οι συμμετέχοντες θα ανταγωνίζονται, αλλά θα κερδίζουν όλοι!» δηλώνει ο Άκης Πετρετζίκης «Χαίρομαι που επιστρέφω στην τηλεόραση. Το Ready, Steady, Cook ήρθε για να μείνει!»

 

πηγή: www.peoplegreece.com