Μεγάλη πίκρα …. για την Ζουγανέλη.. έφυγε απ’ την ζωή λατρεμένο πρόσωπο της οικογένειάς της!!

Δύσκολες ώρες για την δημοφιλή τραγουδίστρια, καθώς πληροφορήθηκε ότι «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος της …..
…………………. νονός, ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος, γνωστός με το ψευδώνυμο (Bar Bar).

Ο δημοσιογράφος Κ. Παναγιωτόπουλος ήταν γνωστός για τα «καυστικά» του κείμενα, τα γεμάτα χιούμορ, ενώ είχε πλούσιο έργο. Η οικογένεια του Γιάννη Ζουγανέλη έτρεφε μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του και γι’ αυτό θέλησαν να βαφτίσει εκείνος την μοναχοκόρη τους, ήταν κάτι που λίγοι γνώριζαν στο χώρο.

Στο παρελθόν ο εκλιπών είχε συνεργαστεί και με τον Γιάννη Ζουγανέλη γράφοντας για εκείνον σατυρικά κείμενα και στίχους τραγουδιών.

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στο νεοκλασικό σπίτι του στην πλατεία Κουμουνδούρου, σκορπώντας τη θλίψη τόσο στο δημοσιογραφικό, αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 3 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ποιος ήταν ο Κώστας Παναγιωτόπουλος (Bar Bar).

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος Γεννήθηκε στην Τήνο, πήρε πτυχίο Νομικής και βραβείο διηγήματος από τα 18 του χρόνια και έκανε τη στρατιωτική του θητεία σαν διερμηνεύς στη Σμύρνη, στο ΝΑΤΟ.

Επίσης συνεργάστηκε με την εφημερίδα Ελευθερία, σταδιοδρόμησε στην «Ιζόλα», στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων – Διαφήμισης και στην οργάνωση συνεδρίων.

Από το 1993 παρουσίασε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ την εκπομπή «Θα σ’ τα λέω κι ας οικτίρεις». Συνεργάστηκε με τα περιοδικά Ταχυδρόμος, Ένα, Οικονομικός Ταχυδρόμος (με το ψευδώνυμο Συνπλήνιος), Και, Λοιπόν.

Ήταν συνεργάτης στο περιοδικό Εμείς, εργάστηκε στο περιοδικό Ρεπορτάζ. Διατέλεσε μέλος της Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων και της Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων. Διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί στη Νέα Εστία, στο Εντευκτήριο κ.λπ.

Είχε συνεργαστεί με τη Σαπφώ Νοταρά, τη Μαίρη Αρώνη και με πολλούς άλλους ηθοποιούς. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε φίλε Κώστα…

πηγή: www.tff.gr/gossip