Στο σφυρί ένα από τα τρία πολυτελή σπίτια της χήρας του Aνδρέα Παπανδρέου, τι γίνεται βρε Δήμητρα??

Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν οι δικαστικές περιπέτειες της Δήμητρας Λιάνη σχετικά με τα πολυτελή σπίτια της.

Ατελείωτα τα χρέη της!!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso η Δήμητρα Λιάνη καλείται μέσα σε 15 μέρες να αποτρέψει δυο πλειστηριασμούς που αφορούν τις μεζονέτες της Εκάλης.

Μάλιστα, για πολλοστή φορά βγαίνει στο σφυρί από το Πρωτοδικείο Αθήνας, ένα από τα τρία πολυτελή σπίτια της χήρας του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ στις 24 Μάη θα γίνει δεύτερος πλειστηριασμός το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.

Ο λόγος που μια από τις μεζονέτες βγαίνει συχνά στο σφυρί είναι τα χρέη της, ύψους 440.000 ευρώ σε τράπεζα, εφορία, αλλά και στη Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Ελλάδας (ΧΕΝ). Μάλιστα, στη σημερινή μάχη η Δήμητρα Λιάνη καλείται να αντιμετωπίσει τη ΧΕΝ, η οποία διεκδικεί οφειλόμενα ενοίκια από την περίοδο κατασκευής του σπιτιού, όταν η Δήμητρα Λιάνη διέμενε σε σπίτι αυτής της ένωσης.

Μάλιστα η συγκεκριμένη μεζονέτα βγήκε για πρώτη φορά σε πλειστηριασμό το 2011, αλλά ακόμη δεν έχει ευδοκιμήσει καμιά προσπάθεια.

Όσο για τον πλειστηριασμό της 24ης Μάη, οι διαδικασίες κινήθηκαν από τον Αθανάσιο Βακάλη, για δεύτερη φορά, όπως είχε γίνει στις 8 Μάρτη.

Σύμφωνα με το έγγραφο του πλειστηριασμού η Δήμητρα Λιάνη του οφείλει 88.288,20 ευρώ και η τιμή της πρώτης προσφοράς για τη μεζονέτα ανέρχεται σε 1.030.000 ευρώ.

 

πηγή φώτο: Espresso

πηγή: www.koutipandoras.gr