Το θέμα «μαγιό» είναι πραγματικά καυτό…. γι’αυτό διάβασε κάτι που θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το “σωστό”για σένα!!

Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και μάλιστα είναι πολύ πιθανό ήδη να έχετε κάνει την πρώτη σας εξόρμηση στην παραλία. Φυσικά επειδή οι μικρές αποδράσεις, θα γίνουν όλο και πιο συχνές από εδώ και στο εξής -ανάλογα με τις υποχρεώσεις του καθενός- το θέμα «μαγιό» είναι πραγματικά καυτό. Πρέπει να θυμάστε ότι το σημαντικότερο όλων είναι να νιώθετε άνετα με το σώμα σας, ακόμα όμως και αν έχετε κάποιες μικρές αναστολές εξαιτίας της πιο «γεμάτης» σιλουέτας σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικά tips ώστε να δείχνετε υπέροχη.

1. Μη φοβηθείτε να αγοράσετε ένα μεγάλο νούμερο. Ένα πολύ συχνό λάθος που κάνουν οι γυναίκες με έντονες καμπύλες είναι να επιμένουν να αγοράζουν μικρά νούμερα. Ένα μαγιό που είναι μικρότερο από ότι πρέπει δεν κολακεύει καμία σιλουέτα.

2. Επιλέξτε πιο σκούρα χρώματα. Ναι, είναι αλήθεια πως οι σκούρες αποχρώσεις αφαιρούν πόντους, οπότε φροντίστε να φορέσετε ένα σκουρόχρωμο μαγιό το οποίο μπορείτε να χρωματίσετε με ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, όπως σαγιονάρες με διακοσμητικά στοιχεία ή κάποια τσάντα με πολύχρωμο μοτίβο.

3. Μπορείτε να φορέσετε ένα ψηλόμεσο μαγιό αν έχετε πάρει μερικά επιπλέον κιλά στην περιοχή της κοιλιάς, το οποίο είναι τάση και για φέτος, έτσι ώστε να μην τραβήξετε την προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο.

4. Αποφύγετε τα μαγιό με βολάν. Ναι είναι πολύ θηλυκά το ξέρουμε, αλλά μην ξεχνάτε πως προσθέτουν επιπλέον πόντους, οπότε αν η σιλουέτα σας είναι ήδη ζουμερή, το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό.

5. Φορέστε ένα ολόσωμο μαγιό και συνδυάστε το με μια ζώνη. Η προσοχή θα στραφεί σίγουρα στη μέση σας, η οποία παρεμπιπτόντως θα φαίνεται και πιο αδύνατη.

6. Επενδύστε σε cover ups. Για να νιώθετε ακόμα πιο άνετα στην παραλία, μπορείτε να δέσετε ένα παρεό για παράδειγμα, στο σημείο που θεωρείτε πως έχετε περισσότερους πόντους από ότι πρέπει. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι πολύ στιλάτο αλλά θα σας χαρίσει και επιπλέον αυτοπεποίθηση.

7. Μη βιάζεστε να επιλέξετε μαγιό. Κάντε μια προσεκτική έρευνα και ζητήστε μια δεύτερη γνώμη. Το πιο πιθανό είναι ότι στην πραγματικότητα δεν έχετε παχύνει όσο πιστεύετε.

Να θυμάστε πως όλες πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας και να φροντίζουμε να αναδεικνύουμε τα δυνατά μας σημεία γιατί είναι σίγουρο πως διαθέτουμε πολλά.

πηγή: www.instyle.gr