Άντζελα Δημητρίου και Πάνος Μουζουράκης

Με κέφια πήγε καλεσμένη στον Θανάση Πάτρα η Άντζελα Δημητρίου παρά το ατύχημα που είχε το Σάββατο στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται.

«Έπεσα το Σάββατο, «έσκασα» κάτω και έχω κάνει θλάση, το έχω δεμένο και πονάω πάρα πολύ στο ισχίο. Γλίστρησα, αν δεν ήμουν γυμνασμένη θα είχα σπάσει τη λεκάνη. Έχω κάνει θλάσεις μηρό, απαγωγό, προσαγωγό» εξήγησε η τραγουδίστρια, η οποία σε όλη τη συνέντευξη δε μπορούσε να βολευτεί σε θέση που να μην πονάει.

Στη συνέχεια της κουβέντας τους ζήτησε από την Άντζελα Δημητρίου να σχολιάσει τη δήλωση του Γ. Κατσαρού πως οι καλύτερες φωνές του Voice είχαν φύγει πριν τον τελικό, η τραγουδίστρια θέλησε να επαινέσει τον Πάνο Μουζουράκη, για τον οποίο πίστευε πως ήταν στους διαγωνιζόμενους της περσινής χρονιάς…  Λαίδη είναι αυτή!

«Το είδα από την αρχή χτες και είδα και κάποια παιδιά από το προηγούμενο The Voice. Είδα αυτόν με το καπελάκι, με μία χοντρή φωνή, που κάνει λίγο Χατζή η φωνή του… Πέτρος;»

«Αυτός είναι ο Μουζουράκης ο Πάνος, δεν είναι στο Voice. Δεν είναι διαγωνιζόμενος ο Πάνος, είναι καταξιωμένος.» προσπάθησε να εξηγήσει ο Θανάσης Πάτρας…

«Ε δεν τον ήξερα ρε παιδιά, να τους ξέρω όλους δεν γίνεται…