Έχεις κοιλίτσα; κρυφτεί με τους παρακάτω έξυπνους τρόπους!!

Η Ελλάδα είναι μια μεσογειακή χώρα, κατά συνέπεια ένα βασικό πρόβλημα που απασχολεί όλο και περισσότερες Ελληνίδες είναι ο μεσογειακός σωματότυπος τους που συχνά αποτελεί λόγο γκρίνιας για πολλές. Οι Ελληνίδες είναι συχνά γυναίκες με σιλουέτα – μήλο, σοβαρά μειονεκτήματα αυτών των γυναικών είναι τα παραπανήσια κιλά που συγκεντρώνονται γύρω από την περιοχή της κοιλίτσας καθώς και το μεγάλο στήθος σε αντίθεση με τους γλουτούς που συνήθως είναι λεπτοί και επίπεδοι ενώ κύριο προτέρημα θεωρείται κυρίως τα ψηλά λεπτά πόδια τους. Σημαντικό λοιπόν είναι να βρει κάθε γυναίκα τη σωστή  «τέχνη των ψευδαισθήσεων» που δεν είναι τίποτα άλλο από το σωστό styling έτσι ώστε να φαίνεται πιο αδύνατη και περιποιημένη.

Παρακάτω θα δείξουμε μερικά styling που στόχο έχουν να κρύψουν τα παραπάνω κιλά που είναι συγκεντρωμένα γύρω από τη κοιλιά.

1. Τα κλασσικά ψηλόμεσα παντελόνια

vale-psilomeso-panteloni-crop-top4

Τα ψηλόμεσα παντελόνια από ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν, αφού για μια ακόμα χρονιά θα πρέπει να είναι μια από τις πιο ασφαλής επιλογές για αγορά. Ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι δεν θα πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα, γιατί όχι μόνο κρύβει την κοιλιά αλλά θεωρείται και άκρως θηλυκό.

2. Φαρδιά T- shirts

BSB-BASIC-LOOSE-T-SHIRT-(6)-zoom

Ένα φαρδύ T-shirt είναι μια ακόμα save επιλογή για κάθε γυναίκα με λίγη παραπάνω κοιλίτσα.
Προσοχή όμως δεν χρειάζονται υπερβολές με πολύ φαρδιά ρούχα γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι αντίθετο από αυτό που επιζητούμε.

3. Ψηλόμεσες full φούστες

kentrikh4Οι ψηλόμεσες φούστες και ειδικά οι σκουρόχρωμες πρέπει να θεωρούνται μια από τις πιο top επιλογές για κάθε γυναίκα που θέλει να καλύψει την κοιλίτσα της. Οι φούστες αυτές τονίζουν κυρίως τη μέση και κολακεύουν τα πόδια, όταν συνδυάζονται κυρίως και με ψηλοτάκουνα.

4. Το ιδανικό αξεσουάρ

7-street_paris_06_26

Το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε γυναίκα με λίγη κοιλίτσα είναι μια λεπτή ζώνη που θα καλύπτει τη μέση και θα κάνει τη σιλουέτα σου πιο θηλυκή και εσένα πιο κομψή και φινετσάτη.

5. Ριχτά φορέματα

010-7535-001_1-800x1200

Τα ριχτά φορέματα είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε ποτέ να κάνει  μια γυναίκα με κοιλίτσα είτε για απλές εμφανίσεις είτε για πιο επίσημες. Τα φορέματα αυτά έχουν την ιδιότητα να κρύβουν τα κιλά του πάνω μέρους του σώματος  και να τονίζουν τα λεπτά πόδια, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

6. Total black look

το total black βοηθάει να κρύψουμε την κοιλίτσα

Το total black look είναι ότι πιο must υπάρχει ως επιλογή για όλες τις γυναίκες που θέλουν να φαίνονται κομψές και στυλάτες. Το total black είναι ένα look που κόβει.

7. Ασύμμετρες  ζακέτες

Ασύμετρη ζακέτα για να κρύψουμε την κοιλίτσα

Μια μακριά λεπτή ασύμμετρη ζακέτα, που θα την έχετε ανοιχτή είναι ότι πιο άφοβο θα μπορούσατε να επιλέξετε όσες έχετε λίγα παραπάνω κιλά γύρω από την κοιλιά. Μια τέτοια ζακέτα είναι καλό να συνδυάζεται με ένα στενό τζιν και ένα μπλουζάκι.

πηγή