Αυτά έχω να πω για την Αλίκη…. αποκαλύψεις από την Ζωή Λάσκαρη!!

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό «Υοu Weekly», η Ζωή Λάσκαρη.

Η σπουδαία ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του ελληνικού κινηματογράφου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους αγαπημένους της φίλους που έχουν «φύγει» από την ζωή. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

(Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Νόρα Βαλσάμη)

«Μου λείπει η συνήθεια των ανθρώπων. Αν και οι φίλοι οι καρδιακοί είναι πολύ μετρημένοι, υπήρχε και ένας ευρύτερος κύκλος. Διαλυθήκαμε όλοι. Φύγανε πολλοί. Πάω στην Θεσσαλονίκη και εκτός από τον φίλο μου τον Ιάκωβο δεν έχει μείνει κανείς. Αγαπώ την Θεσσαλονίκη, είναι μέσα στην ψυχή μου και θέλω να επισκέπτομαι την πλατεία Αριστοτέλους που με πήγαινε ο παππούς μου και έπαιζα, αλλά πνίγομαι. Λείπουν οι άνθρωποί μου όπως κι εδώ στην Αθήνα. Ένας λόγος που αποφάσισα να πάω και στο Πόρτο Ράφτη ήταν και η Αλίκη. Όσο ζούσε μου έλεγε: «Έλα εδώ, κατέβα κάτω. Έχω τέσσερα στρέμματα να γεράσουμε μαζί» Μου λείπει πολύ και δεν διανοείται κανείς πόσο».

(Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη)

Μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, επιβεβαίωσε και το γεγονός ότι ήταν εκείνη που την ετοίμασε όταν «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι. «Ισχύει. Μέχρι τις 3 η ώρα την είχα αγκαλιά», είπε χαρακτηριστικά η κ. Λάσκαρη.

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο καταστροφικό της πάθος που δεν είναι άλλο από το τσιγάρο!

«Δεν έχω κόψει ποτέ το τσιγάρο και τα πνευμόνια μου είναι πεντακάθαρα. Δεν πιστεύει κανείς ότι καπνίζω τόσα χρόνια και τόσο πολύ. Φτάνω τα τρία με τέσσερα πακέτα την ημέρα. Είναι το πάθος μου. Υποφέρω. Δεν θέλω να κάνω μεγάλα ταξίδια, δεν θέλω να πάω σε χώρες που δεν καπνίζουν… Άλλωστε, έχω ταξιδέψει τόσο πολύ στη ζωή μου που μια χαρά είμαι στην Ελλάδα».

πηγή: www.irafina.gr