Για μία ξεχωριστή μέρα μας…..το φυσικό λαμπερό μακιγιάζ!!

μακιγιάζ

Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, όμορφη και λαμπερή την πιο σημαντική μέρα της ζωής της. Στον γάμο της. Εκτός από το νυφικό φόρεμα και τα μαλλιά, το νυφικό μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για να ολοκληρωθεί η εικόνα μιας υπέροχης νύφης.

Δες βήμα προς βήμα ένα μοναδικό νυφικό μακιγιάζ για να είσαι η πιο όμορφη και λαμπερή νυφούλα!


Επέλεξε νυφικό μακιγιάζ με φυσικό αποτέλεσμα

Το μακιγιάζ που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες την ημέρα του γάμου τους είναι φυσικό, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τις ομορφαίνει όσο γίνεται περισσότερο.

Τι υλικά πρέπει να χρησιμοποιήσεις

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να μην είναι πολύ λιπαρά για να αντιστέκονται στον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της τελετής και να είναι σταθερά παραμένοντας στη θέση τους πολλές ώρες.

Σειρά έχει η μάσκαρα

Η μάσκαρα καλό θα ήταν να είναι αδιάβροχη για να μην τρέξει στο πρώτο δάκρυ συγκίνησης.
Οι περισσότερες νύφες διαλέγουν ένα γλυκό και απαλό μακιγιάζ περισσότερο αθώο παρά αισθησιακό και σέξι, το οποίο δεν δείχνει έντονο στις φωτογραφίες, αντίθετα δείχνει πολύ φυσικό και τονίζει με διακριτικό τρόπο τα χαρακτηρίστηκα, αναδεικνύοντας τα δυνατά σημεία του προσώπου.

Πες όχι στα προϊόντα που περιέχουν glitter

Το δέρμα πρέπει να δείχνει άψογο χωρίς ατέλειες και πολύ σημαντικό είναι να έχει ματ αποτέλεσμα. Μην χρησιμοποιείς ρουζ και πούδρες με glitter γιατί το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες θα είναι απογοητευτικό. Ο μακιγιέρ σου θα πρέπει να φωτίσει το πρόσωπο με προϊόντα που δεν περιέχουν glitter στα σημεία ψηλά στα οστά των ζυγωματικών για να επιτύχει διακριτική λάμψη χωρίς να γυαλίζεις.

Το ρουζ σε παστέλ αποχρώσεις είναι το ιδανικό

Ροζ αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλα τα δέρματα και είναι μια ασφαλής επιλογή σε σκιές και ρουζ. Αν δεν σου αρέσει το ροζ διάλεξε σκιά και ρουζ σε παστέλ αποχρώσεις.

Δώσε extra λάμψη στο βλέμμα σου με ανοιχτόχρωμη σκιά

Φώτισε με ανοιχτόχρωμες σκιές κάτω από το τόξο του φρυδιού και την εσωτερική γωνία του ματιού, (ακριβώς στο βαθούλωμα που βρίσκεται μεταξύ μύτης και εσωτερικής γωνίας του ματιού) για extra λάμψη.

Ψεύτικες βλεφαρίδες για ένα τέλειο νυφικό μακιγιάζ

Μην χρησιμοποιείς πολύ σκούρες σκιές στα μάτια και Smokey eye look, εκτός αν δεν θέλεις να δείχνεις ότι είσαι έτοιμη για τρελό πάρτι. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα δώσουν στα μάτια ένα ξεχωριστό εφέ, όγκο στις φυσικές σου βλεφαρίδες και θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και ομορφότερα.

Μην προτιμήσεις

Το κραγιόν που θα φορέσεις μπορεί να είναι κόκκινο μόνο στην περίπτωση που τα μάτια έχουν μόνο μάσκαρα και μία λεπτή γραμμή μαύρο eyeliner, αλλά θα ήταν καλύτερο να το αποφύγεις λόγω του ότι εκείνη την ημέρα θα δώσεις πολλά φιλιά και το κραγιόν σου αντί για τα χείλη σου θα βρεθεί στα χείλη του συντρόφου σου ή στο μάγουλο κάποιου συγγενή. Γενικά οι ροζ αποχρώσεις στα χείλη ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα κάνοντάς τα να δείχνουν γλυκά και αθώα.

πηγή: beauty-secrets.gr