Για τους λάτρεις του χορού: για 6η χρονιά το Dancing With The Stars επιστρέφει στην ΤV!!!

Και ενώ όλοι περίμεναν από την αρχή της σεζόν τη Ζέτα Μακρυπούλια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στο “Sunday Live”, τα σχέδια του ΑΝΤ1 φαίνεται πως μπορεί να αλλάξουν.

Η φήμη που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου είναι μία και αφορά στην επιστροφή του Dancing With The Stars!

 

Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να γινόταν αρκετός λόγος για μία ειδική εκδοχή του διάσημου celebrity show, αυτή με τους καλύτερους παίκτες των πρώτων 5 κύκλων του show, όμως η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε έναν ολοκαίνουργιο κύκλο Dancing With The Stars που θα σηματοδοτεί φυσικά την επιστροφή του διάσημου show στο prime time του ΑΝΤ1.

 

Τα δημοσιεύματα που θέλουν, μάλιστα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές φαίνεται πως έχουν βάση, μιας και πληροφορίες του Yupiii επιβεβαιώνουν τα ραντεβού με τη Μαρία Κορινθίου αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και την επιθυμία στον νέο κύκλο του show να είναι η εκρηκτική Ειρήνη Κολιδά που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor.

 

Η μεγάλη έκπληξη βέβαια έρχεται στο πρόσωπο της παρουσιάστριας, που μπορεί κανείς ακόμα να μην είναι σε θέση να μιλήσει ανοιχτά, αλλά το επικρατέστερο είναι αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια, που είχε σφραγίσει με την παρουσία της το λαμπερό show χορού.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Dancing With The Stars είναι το μακροβιότερο show του είδους του στην ελληνική τηλεόραση και αν επιστρέψει αυτός θα είναι ο 6ος (!) κύκλος, ενώ τα ποσοστά τηλεθέασης δεν υπήρξαν ποτέ «αγκάθι» στην πορεία του παρά την τεράστια τριβή του με το τηλεοπτικό κοινό.

πηγή: www.yupiii.gr