Δείτε το μοναδικό ταξίδι της εγκυμοσύνης μέσα από ένα βίντεο 2 λεπτών!!

Η εγκυμοσύνη είναι ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας, από την πρώτη στιγμή που μένει έγκυος μέχρι και την τελευταία.

Ένας καλός τρόπος για να συνδεθείς με το αγέννητο μωρό σου είναι να μάθεις και να παρακολουθείς την ανάπτυξή του ανά εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μαθαίνοντας πως αναπτύσσεται, έρχεσαι κοντά του κι αρχίζεις να νιώθεις μανούλα ήδη από τις πρώτες εβδομάδες της κύησης.

Η ανάπτυξη του εμβρύου είναι το θαύμα της ζωής. Οι αλλαγές ανά εβδομάδα, από τη γονιμοποίηση, την εμφύτευση, τον σχηματισμό του εμβρύου και την ανάπτυξή του σε βρέφος είναι συγκλονιστικές. Το παρακάτω βίντεο δείχνει αυτό το “όμορφο ταξίδι” από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Η εγκυμοσύνη είναι σίγουρα δύσκολη – ειδικά αν είσαι από τις άτυχες που οι πρωινές ναυτίες σε έχουν εξαντλήσει – αλλά αυτό το βίντεο είναι σίγουρο πως θα αγγίξει την ψυχή σου. Από το γονιμοποιημένο ωάριο των πρώτων εβδομάδων,  μέχρι τα μικροσκοπικά ποδαράκια και χεράκια και ποδαράκια που αρχίζουν δειλά να προεξέχουν την 6η εβδομάδα, το κλείσιμο της γροθιάς που γίνεται ήδη από την 13η εβδομάδα αλλά και την… εξάσκηση για πιπίλισμα της 27ης εβδομάδας. Στη φάση αυτή το μωράκι μπορεί ν΄ανοιγοκλείσει τα μάτια του, να πιπιλίσει τα δάχτυλά του όπως πχ τον αντίχειρα αλλά και να κοιμηθεί και να ξυπνήσει! Γύρω στην 37η εβδομάδα το μωράκι προετοιμάζεται για τη γέννηση κι όλα τ΄άλλα ακολουθούν.

Δες το απίστευτο βίντεο με 3D εικόνες που δείχνει το πιο όμορφο ταξίδι. 

 

Πηγή: www.womenonly.gr