Δημήτρης Παπανώτας….. απαντά καυστικά στην Τζένη Μπαλατσινού… για τα σκληρά σχόλιά της!!

Η σκληρή απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην Τζένη Μπαλατσινού: «Θεωρεί γερούς άντρες αυτούς που δέρνουν»…..

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν σε βραδινή της έξοδο η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε εκνευρισμένη σε ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα «έβαλε» με τον Δημήτρη Παπανώτα, χαρακτηρίζοντάς τον «άνδρα γερό».

Ο δημοσιογράφος δε θέλησε να σχολιάσει μέσα από το «Happy Day» τον χαρακτηρισμό της παρουσιάστριας, ωστόσο σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Star Press έδωσε σκληρή απάντηση: «Δεν ξέρω τι εννοεί με το αγόρι και το γερός άντρας. Προφανώς η κυρία Μπαλατσινού θεωρεί γερούς άντρες αυτούς που δέρνουν. Υπό αυτή την έννοια εγώ δεν είμαι γερός άντρας γιατί δεν δέρνω! Μετά όμως από αυτή την δημόσια τοποθέτησή της, προτείνω από σήμερα η κυρία Τζένη Μπαλατσινού να μετονομαστεί σε … Φαήλο…Μπαλατσινού!».

Ο Δημήτρης Παπανώτας, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Μέσα από τη σελίδα του στο facebook έγραψε αρχικά: «Για δες καιρό που διάλεξε το Τζενακι (Μπαλατσινου) να κάνει ρατσιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις!!!! Σήμερα που στη βουλή κατατίθεται ΑΥΤΟ το νομοσχέδιο!!!!

Θα της απαντήσω με εκτεταμένο σημείωμα όπου θα εκφράσω τις δεκάδες απορίες μου μετά την αναίτια και χυδαία επίθεσή της σε βάρος μου. Ελπίζω να έχει τα guts να απαντήσει σε αυτές τις απορίες.

Τι είδους απορίες? Να πχ αναρωτιέμαι αν μετά την εικοσαετή καριέρα της ως νοικοκυρά και τη σύντομη θητεία της ως μοντέλο και ως παρουσιάστρια, σκέφτεται να κάνει και καριέρα ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας…. Χαχαχα…».

πηγή