Διάσημοι “star” …. που έχουν χαμηλό ύψος…. αλλά ανέβηκαν πολύ ψηλά “καλλιτεχνικά” (φωτογραφίες και σχόλια)

Μπορεί να έγιναν γνωστοί στο Χόλιγουντ για το ταλέντο τους αλλά ορισμένοι από αυτούς έγιναν και για το ύψος τους! Και μην φανταστείς πως ήταν ψηλοί το αντίθετο μάλιστα. Παρακάτω θα μάθουμε ποιοι σταρ του Χόλιγουντ έκαναν καριέρα στο Χόλιγουντ και ας μην διαθέτουν ψηλό ανάστημα.

Ο Τομ Κρουζ … έχει ύψος 1,73μ. και αυτό καθόλου δεν την εμπόδισε να κάνει λαμπρή καριέρα στο Χόλιγουντ και να θεωρείται πια ένας από τους πιο καταξιωμένους σταρ του Χόλιγουντ!

 

Ο Ελάιζα Γουντ… έχει ύψος 1,68  και μάλιστα πήρε τον ρόλο του Φρόντο, στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» λόγω του ύψους του!

 
Ο Νάνιελ  Ράντκλιφ….. έχει ύψος 1,65μ. και μάλιστα τον διάλεξαν για το ρόλο όταν ήταν μόλις 11 ετών και δεν δίνει σημασία σε όσους ασχολούνται με το ύψος του!

 Ο  Ζακ Έφρον ξεχώρισε για πολλά αλλά όχι και για το ύψος του που δεν ξεπερνάει το 1,73 μ.

Ο Ντάνι ντε Βίτο ….. με ύψος 1,50μ.  έγινε διάσημος και για το ύψος του και παρότι είναι κοντός, αυτό δεν επηρέασε καθόλου την καριέρα του  στην υποκριτική ενώ αντίθετα το ύψος του είναι ένα από τα στοιχεία του που τον έκαναν να ξεχωρίσει!

 
Ο Κάνιε Γουέστ όμως δεν είναι και το πρώτο μπόι μιας και δεν είναι όσο ψηλός φαίνεται κάποιες φορές. Η αλήθεια είναι πως το ύψος του δεν ξεπερνάει το 1,73 μ.
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.. έχει ύψος 1,74 μ αλλά καθόλου δεν τον εμπόδισε να μεταμορφωθεί σε  Iron Man και να τους ξεκάνει όλους.
Ο Αλ Πατσίνο …. έχει ύψος 1,66 μ. και το μόνο βέβαιο είναι πως το ύψος του δεν του στάθηκε  εμπόδιο στο να κάνει αποκτήσει λαμπρή καριέρα στο Χόλιγουντ!

Και ο Ντάστιν Χόφμαν…. έχει ύψος 1,67 μ. και το άστρο του έλαμψε στο Χόλιγουντ.