Θα εμφανισθεί τελικά ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής????

Ηταν σχεδόν βέβαιο ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος θα εμφανιζόταν στο Μέγαρο Μουσικής σε μια πανηγυρική συναυλία για τα 60 του χρόνια στο τραγούδι και το θέατρο. Το περιβάλλον του τραγουδιστή περίμενε το τελικό – και τυπικό, όπως νόμιζε – ΟΚ για τη συναυλία του θα γινόταν στις 24 Απριλίου 2018. Μόνο που … αυτό το ΟΚ δεν ερχόταν ποτέ.

Γιατί; Απλούστατα διότι κάποιοι άνθρωποι του Μεγάρου Μουσικής δεν επιθυμούσαν να συμβεί κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να το μπλοκάρουν. Αποτέλεσμα, κάποια στιγμή να ειδοποιηθεί ο Τόλης Βοσκόπουλος κι οι άνθρωποί του ότι αυτή η συναυλία δεν θα γίνει καθ’ ότι η Ολομέλεια του Δ.Σ. κι ο καλλιτεχνικός του διευθυντής, Μίλτος Λογιάδης, αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον χώρο, επικαλούμενη «νέα στροφή» στο πρόγραμμα του Μεγάρου.

Ποιος είδε τότε τον… Γιώργο Λιάνη και δεν το φοβήθηκε. Ο πρώην υπουργός που είναι προσωπικός φίλος του Τόλη Βοσκόπουλου κι εμπλέκεται στη διοργάνωση της συναυλίας, «άστραψε και βρόντηξε», αναφέροντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος και του 24/7 ότι η άρνηση ήρθε παρά την επικοινωνία με τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Μίλτο Λογιάδη. Σύμφωνα με τον κύριο Λιάνη, οι υπεύθυνοι του χώρου δεν γνώριζαν πιθανώς πως σε αυτή τη συναυλία, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος, στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του τόσο ο Σταμάτης Κραουνάκης, όσο και ο Μίμης Πλέσας.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε πως μετά την άρνηση, κατέθεσαν αίτημα για μεταφορά της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο. Όπως εξήγησε όμως, φαίνεται πως τα νέα δεδομένα του προγράμματος, έκαναν τους υπεύθυνους του Μεγάρου να επαναξετάσουν το θέμα και ζήτησαν από τους διοργανωτές μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ωστόσο, πως για την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας πιέζει προσωπικά – για τους δικούς της λόγους – η υπουργός, Λυδία Κονιόρδου. Να γιατί οι πιθανότητες τελικά να πραγματοποιηθεί έχουν αυξηθεί.

Να θυμίσουμε ότι το Μέγαρο Μουσικής έχει παραχωρηθεί για συναυλίες, μεταξύ άλλων, στους Μαρινέλα, Γιάννη Πάριο, Σταμάτη Κόκοτα αλλά και Γιάννη Πλούταρχο – ο τελευταίος ερμηνεύοντας τραγούδια που έχει πει ο Στέλιος Καζαντζίδης.

πηγή: infowoman.gr