Ιδέες για ξεχωριστά δώρα σε νεογέννητα μωράκια ….. οι τιμές τους και που θα τα βρείτε !!! (φωτο)

581758_691574377526214_1298181900_n

Όταν πρέπει να πάρουμε δώρο σε μια φίλη/ συγγενή που μόλις έγινε μητέρα, ο προβληματισμός είναι ένας: να προτιμήσουμε κάτι πρωτότυπο για το μωρό ή κάτι χρήσιμο για εκείνη; Βρήκαμε δέκα ξεχωριστά δώρα που συνδυάζουν και τα δύο.

Τα 10 πιο ξεχωριστά δώρα για νεογέννητα!

Έτσι, θα γλυτώσετε τη μαμά από παραπάνω έξοδα δίνοντάς της κάτι που πραγματικά θα χρησιμοποιήσει και φυσικά κάτι που το νεογέννητο μωράκι της θα ευχαριστηθεί. Κι όλα αυτά, σε οικονομικές τιμές.1. Πανάκι παρηγοριάς-/ ντουντού με αρκουδάκι

 

Ένα πανάκι που «αγκαλιάζει» το μωράκι και το κάνει να αισθάνεται ασφάλεια και ζεστασιά. Είναι από βελούδινο ύφασμα και η μαμά μπορεί να το μεταφέρει παντού.

Βρείτε το στα καταστήματα Λητώ ή online εδώ.

Τιμή: 20 ευρώ.

2. Κρεμαστό μόμπιλο για όνειρα γλυκά!


Ζωάκια από μαλακό υλικό που θα νανουρίζουν το νεογέννητο μωράκι το βράδυ αλλά και θα εξάπτουν τη φαντασία του την ημέρα. Eίναι ένα από τα δώρα που η μαμά δεν πρόκειται ν’ αλλάξει!

Τιμή: 18,90 ευρώ.

Θα το αγοράσετε online από το Babycarrots.gr .

3. Σόφι η καμηλοπάρδαλη για… μάσημα

Όταν έρθει η ώρα να βγάλει τα πρώτα του δοντάκια, το μωράκι θα «μασουλάει» τη Σόφι. Η μαλακή λαβή του κάνει ακόμα πιο εύκολο το κράτημά του. Ένα από τα χρήσιμα δώρα για το μωρό και μια οικονομική επιλογή για εσάς.

Τιμή: 12,90 ευρώ.

Θα το βρείτε στο Moms.gr  και εδώ.

4. Χρήσιμη θήκη για τα αξεσουάρ του μωρού

Ένα πολύ-δώρο που περιλαμβάνει ένα ζιπουνάκι, μια πετσέτα προσώπου και φυσικά ένα αρκουδάκι. Κυκλοφορεί και σε μπλε χρώμα για αγοράκια. Η τιμή του είναι λίγο πιο τσιμπημένη, αλλά γι’ αυτά που προσφέρει αξίζει.

Τιμή: 65 ευρώ.

Θα το βρείτε online  στο Fevroniababy.gr

5. Μια κουβερτούλα για παιχνίδι

Μια κουβερτούλα διαφορετική από τις άλλες, που θα αναπτύξει τις αισθήσεις του μωρού. Έχει διαφορετικές υφές και υφάσματα, με τα οποία θα νιώθει το μωράκι, ενώ μπορεί να πλυθεί κανονικά στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς.

Τιμή: 45 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ από το Happyhippie.

6. Φορμάκι και σαλιάρα 2 σε 1!

Τα πρώτα ρουχαλάκια του μωρού πρέπει να είναι άνετα, φιλικά στο δέρμα και πρακτικά. Η σύνθεση της συγκεκριμένης φορμίτσας είναι από οργανικό βαμβάκι, έχει όμορφο σχέδιο ενώ στο κάτω μέρος του ανοίγει με κουμπιά για να γίνεται το άλλαγμα της πάνας παιχνιδάκι.

Τιμή: 35 ευρώ.

Θα το βρείτε online από τα Babycarrots.

7.  Γιατί και το μωρό πρέπει να έχει… λεύκωμα

Η μαμά μπορεί να καταγράψει όλες τις βασικές πληροφορίες για τον πρώτο χρόνο του μωρού και να έχει συγκεντρωμένες τις φωτογραφίες του.

Τιμή: 16,40 ευρώ στα κατάστηματα Public και 11,60 ευρώ online.

Δείτε το εδώ.

8. Γούρι για να το φυλάει

Ένα από τα πιο διαχρονικά δώρα που η μαμά θα εκτιμήσει. Θα μπορεί να κρεμάει όπου θέλει, ακόμα και στο χερούλι της καροτσιού.

Βρείτε το εδώ.

Τιμή:  10 ευρώ.

9.  Αναμνηστικό αποτύπωμα και κορνίζα

Για να κρατήσει η μαμά μια ιδιαίτερη ανάμνηση από το μωράκι της, χαρίστε της ένα ξεχωριστό δώρο. Το μωράκι αφήνει το αποτύπωμά του και δίπλα η μαμά μπορεί να τοποθετήσει την αγαπημένη φωτογραφία του μωρού της.

Τιμή: 24,50 ευρώ.

Δείτε το online.

10.  Πετσέτα αγκαλιάς για νεογέννητα μωράκια


Δένεται γύρω από τον λαιμό της μαμάς σαν ποδιά και ελευθερώνει τα χέρια της έτσι ώστε να μην βρέχεται όταν κάνει μπάνιο το μωρό της, αλλά και να το κρατάει μέχρι να στεγνώσει. Μ’ αυτό τον τρόπο, μένει στα ζεστά και δεν χάνει την θερμοκρασία του.

Τιμή: 24,90 ευρώ.

ευχαριστούμε πολύ την κ. Μαρία Κωνσταντοπούλου -για την έρευνά της στην αγορά-.

πηγή:  www.mama365.gr