Το ιδανικό σώμα της γυναίκας…. που κατέληξαν οι έρευνες (φώτο-βίντεο)

Η «γεμάτη» με καμπύλες Κέλι Μπρουκ έχει τον ιδανικό σωματότυπο -Με αναλογίες και  όχι «επίπεδο» και … ανορεξικό συμφωνούν άνδρες και επιστήμονες

Κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο είναι διαρκώς στην αναζήτηση της ιδανικής σιλουέτας. Το κάνει κυρίως αρχικά για λόγους εμφάνισης αλλά και για λόγους υγείας. Η επιστήμη προσπάθησε να κάνει τα πράγματα πιο σαφή και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να μας δείξει πώς πρέπει να είναι το τέλειο σώμα.

Έχουμε συναντήσει πολλές διαφορετικές προκλήσεις και απόψεις, όταν πρόκειται για το ιδανικό σχήμα. Η βιομηχανία της μόδας προβάλλει το κοκαλιάρικο σώμα ως το τέλειο. Όμως, η αλήθεια είναι ότι βασανίζουν τα μοντέλα για να χωρέσουν στις μικροσοπικές δημιουργίες των σχεδιαστών μόδας οι οποίες χωρούν μόνο σε αυτού του είδους τις γυναίκες, τις πολύ αδύνατες.

Οι επιστήμονες είναι όμως ενάντια σε όλα αυτά. Δεν μπορούμε να πούμε στους ανθρώπους της μόδας πώς να κάνουν τη δουλειά τους. Σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τέξας το ιδανικό σώμα είναι μια γυναίκα που έχει ύψος 1.68 να έχει περίμετρο στήθος 99cm -περίμετρο γοφών 91cm και βάρος τα 63 κιλά.

Οι επιστήμονες αποφάσισαν: Αυτό είναι το τέλειο σώμα για μια γυναίκα(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)Οι επιστήμονες αποφάσισαν: Αυτό είναι το τέλειο σώμα για μια γυναίκα(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται δηλαδή για το μοντέλο από τη Βρετανία που δεν είναι άλλη από την Κέλι Μπρουκ. Οι ειδικοί της μόδας μπορεί να την αποκαλούν «παχουλό μοντέλο» για τους επιστήμονες όμως είναι η γυναίκα με τις τέλειες αναλογίες. Λένε επίσης ότι το σώμα της είναι το ιδανικό για να κυοφορήσει αλλά και να είναι ελκυστικό και ποθητό. «Οι άνδρες θέλουν τις γυναίκες με καμπύλες και όχι κοκκαλιάρες και ανορεξικές», λέει η έρευνα.

Οι επιστήμονες αποφάσισαν: Αυτό είναι το τέλειο σώμα για μια γυναίκα(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)Οι επιστήμονες αποφάσισαν: Αυτό είναι το τέλειο σώμα για μια γυναίκα(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ας ρίξουμε μια ματιά για το πώς το γυναικείο σώμα εξελίχθηκε στην ιστορία…

cassandre6