ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ: διεκδικεί την συνεπιμέλεια για τις κόρες του…. έχει άδικο ο άνθρωπος;

Λίγες εβδομάδες ύστερα από τη φωτογράφιση της Εύης Αδάμ, για εταιρεία κοσμημάτων, με τις κόρες της, την 15χρονη Νεφέλη και την μόλις 13 ετών Δανάη, να την συνοδεύουν, ντυμένες αρκετά σέξι για την ηλικία τους, κάτι που συγκέντρωσε πολλές αρνητικές κριτικές, ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει ήδη ξεκινήσει να κινεί τις διαδικασίες για την διεκδίκηση της συνεπιμέλειας των δύο κοριτσιών, μιας και ήταν αντίθετος με την κίνηση αυτή του μοντέλου και πρώην συζύγου του, ενώ ο ίδιος δεν ήταν ενήμερος για την φωτογράφιση αυτή εξ αρχής.

 

adam k 2e55b

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο διάσημος καλλιτέχνης δεν πήρε την απόφαση αυτή εν θερμώ, και λαμβάνοντας υπόψη του μονάχα το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά οδηγήθηκε εκεί, ύστερα από μια σειρά γεγονότων, τα οποία τον δυσαρέστησαν έντονα. Ανάμεσα σε αυτά, και η απόφαση της Εύης Αδάμ, πριν περίπου έναν μήνα, να επιτρέψει στη 15χρονη κόρη της, Νεφέλη, να κάνει ελεύθερη πτώση, παρά το γεγονός ότι η ενασχόληση με το εν λόγω σπορ επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 16 ετών, πράγμα για το οποίο ο τραγουδιστής ποτέ δεν ενημερώθηκε επίσης.

 

lampis livieratos people 75 4 ee9ef

Μάλιστα, φίλοι του καλλιτέχνη υποστηρίζουν, πως το μοντέλο έχει διακόψει μαζί του κάθε επικοινωνία το τελευταίο διάστημα, και λαμβάνει αποφάσεις, σχετικές με τα δύο τους παιδιά, μόνη της, χωρίς να τον υπολογίζει, αλλά και να τον ενημερώνει. Όλα αυτά τα γεγονότα έχουν δυσαρεστήσει έντονα τον Λάμπη Λιβιεράτο, κανόντάς τον να κινήσει τις διαδικασίες για την συνεπιμέλεια των δύο κοριτσιών.

 

lampis livieratos people 75 3 58556

Ας μην ξεχνάμε, πως πέρσι, ο τραγουδιστής είχε επίσης δυσαρεστηθεί, από την απόφαση της πρώην συζύγου του να παρουσιάσει το Erotica show, σχολιάζοντας δημόσια, μέσω των social media, την κίνησή της, και αναφέροντας πως με αυτή, προσέβαλε τα δυο τους παιδιά.

 

ΠΗΓΉ