Μια έξυπνη συνταγή για να τρώνε τα παιδιά μας το τόσο ωφέλιμο ψάρι!!

Το ψάρι είναι μια από τις τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και απαραίτητη στο εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα των παιδιών.

Ωστόσο, είναι ένα φαγητό που πολλά παιδιά αρνούνται να φάνε ενώ συχνά δυσκολεύει και τους γονείς που πρέπει να το καθαρίσουν από τα κόκκαλα την ώρα του γεύματος. Υπάρχουν βέβαια διάφορες συνταγές που κάνουν το ψάρι μια εύκολη λύση και πολύ νόστιμη για τα παιδιά. Πρόκειται για έναν καμουφλαρισμένο τρόπο να δέχονται και να απολαμβάνουν τα παιδιά το ψάρι.

Μία από αυτές είναι οι κροκέτες ψαριού που γίνονται μάλιστα και πολύ εύκολα…

Τι υλικά θα χρειαστείτε:
400 γραμμάρια λευκό ψάρι χωρίς κόκκαλα και πέτσα
1/2 φλυτζάνι τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
2 αυγά χτυπημένα
1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ηλιέλαιο

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το μαγειρεμένο ψάρι της αρεσκείας μας και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό, την φρυγανιά, τα χτυπημένα αυγά και στο τέλος το αλεύρι ώστε να πετύχετε ένα πηχτό μείγμα. Το βάζουμε στο ψυγείο μια μία ώρα και στη συνέχεια το πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι και τηγανίζουμε στο ηλιέλαιο τις κροκέτες. Μόλις ροδίσουν καλά σημαίνει ότι είναι έτοιμες. Τοποθετήστε τις σε ένα απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει το πολύ λάδι και είναι έτοιμες για τα παιδιά σας!

πηγή: http://www.baby.gr