ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Kάνε την “σεξουαλική” ζωή σου πιο πικάντικη μ’αυτά τα 5 κολπάκια!!

Μήπως τον τελευταίο καιρό η «κρίση» έχει επηρεάσει και τις σεξουαλικές σου επιδόσεις; Νιώθεις πως η ερωτική σου λίμπιντο είναι πεσμένη εδώ και αρκετό διάστημα;

5 tips

Μην αγχώνεσαι, δεν σου συμβαίνει κάτι παράξενο ή αλλόκοτο… εκτός από εσένα, έτσι είναι και ο περισσότερος κόσμος την τελευταία περίοδο! Τα προβλήματα στα οικονομικά, στη δουλειά και το άγχος της καθημερινότητας, δεν μας αφήνουν να σκεφτούμε κάτι παραπάνω εκτός από τις υποχρεώσεις και το πώς θα τα βγάλουμε πέρα … Έχεις σκεφτεί όμως ότι το σεξ, είναι πηγή ενέργειας και ότι μπορεί να σε βοηθήσει να αποβάλλεις το στρες, να αναζωογονηθείς και να νιώσεις πολύ καλύτερα;  Έφτασε λοιπόν η στιγμή να κάνεις την σεξουαλική σου ζωή πιο πικάντικη για να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου και να νιώσεις καλύτερα.  Διάβασε τα παρακάτω tipsπου θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι την σεξουαλική σου φόρμα:

1. Όλα ξεκινούν από το μυαλό και την σωστή επικοινωνία …

Είναι δεδομένο ότι το σεξ είναι μία σωματική ανάγκη, όμως για να είναι ακόμα πιο απολαυστικό … θα πρέπει να τηρούνται και κάποιες προϋποθέσεις. Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό δεν σου περνούν από το μυαλό ερωτικές σκέψεις, αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά δεν αφιερώνεις έστω και λίγο από τον χρόνο σου, για να κουβεντιάσεις  και να επικοινωνήσεις. Αν λοιπόν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση (σταθερή ή ελεύθερη), βάλε ερωτικές σκέψεις στο μυαλό,  συζήτησε με το ταίρι σου, κάνε την επικοινωνία σας πιο χαλαρή και παιχνιδιάρικη και είναι βέβαιο ότι θα σου έρθει η όρεξη …μία καλή πρόταση είναι να ξεκινήσεις την ημέρα σου, στέλνοντας ένα πικάντικο – σέξι μηνυματάκι στο άτομο που ποθείς!

2. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη ….

Μία παλιά λαϊκή παροιμία, λέει πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη … κάπως έτσι είναι και στο σεξ… μπορεί να μην έχεις διάθεση για ερωτικά παιχνίδια, να έχεις τις μαύρες σου και να μην μπορείς να σκεφτείς τίποτα παραπάνω από τα προβλήματά σου …. Βάλε χαλαρή μουσική, κάνε ένα ζεστό ντουζάκι … και ξεκίνησε με το ταίρι σου τα προκαταρκτικά… πολύ γρήγορα θα φύγουν από το μυαλό σου οι δυσάρεστες σκέψεις … και το ερωτικό θερμόμετρο θα ανέβει και πάλι στα ύψη!

3. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό
Κάθε άνθρωπο τον εξιτάρει το νέο, το άγνωστο … η καινούρια εμπειρία ! Αν λοιπόν έχεις χάσει την ερωτική σου διάθεση, μία καλή ευκαιρία για να την ξαναβρείς είναι να σκεφτείς αλλά και να δοκιμάσεις μία νέα ερωτική στάση, μία καινούρια ερωτική φαντασίωση … γρήγορα θα βρεις και πάλι την ερωτική σου φόρμα.

4. Κάνε μία αλλαγή στην εμφάνισή σου…
Νιώσε καλά με το σώμα σου, άλλαξε το χτένισμά σου και το στυλ σου, να περιποιηθείς λίγο περισσότερο την εμφάνισή σου και σίγουρα η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει και θα βρεις και πάλι την ερωτική σου διάθεση!

5. Το σεξ δεν θέλει πρόγραμμα παρά μόνο φαντασία …
Το σεξ δεν μπαίνει σε πρόγραμμα και φυσικά δεν θέλει ρουτίνα … αν λοιπόν βάζεις στο μυαλό σου ότι είναι Σάββατο και πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθείτε με το πρόσωπο, να τα πείτε και να κάνετε σεξ… σίγουρα κάθε Σάββατο θα είναι το ίδιο. Κάνε κάτι διαφορετικό … ξάφνιασε τον εαυτό σου και το σύντροφό σου, τη στιγμή που δεν το περιμένετε ή δεν το προγραμματίζετε …. Το σεξ δεν έχει συγκεκριμένη ή ώρα, κανόνες, όρους και πρέπει … παρά μόνο φαντασία …!

…… αυτά λέει η φίλη μας…. και μάλλον θα πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί της, δεν βρίσκω να έχει και  άδικο!!

πηγή: parea.gr