Νέα μόδα… φοράμε το φόρεμα … με παντελόνι.. τα καλσόν ανήκουν πλέον στο παρελθόν (φώτο).

Καλσόν τέλος: Φοράμε το φόρεμα με παντελόνι, είναι η νέα μόδα, το drouser…

Ένας νέος όρος προστέθηκε στον κόσμο της μόδας, που έτσι κι αλλιώς αγαπάει τους νεωτερισμούς.

Στο παρελθόν τα jeggings (τζιν και κολάν), τα skorts (φούστα και σορτς) και τα shackets (πουκάμισα και τζάκετ), ξετρέλαναν τους φασιονίστας και τώρα είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν ένα νέο στυλ και φυσικά το νέο του όνομα.

Πρόκειται για το drouser, που δεν είναι άλλο από ένα παντελόνι που περιβάλλεται από ένα φόρεμα.

Την περασμένη Κυριακή στην τελετή των βραβείων Bafta πολλές ήταν οι σταρ που υιοθέτησαν το νέο αυτό στυλ.

Στην κορυφή του drouser στυλ τοποθετείται η Έμα Στόουν, που εμφανίστηκε στα βραβεία με ένα σύνολο Chanel. Το σχέδιο είχε παρουσιαστεί στο σόου του οίκου πριν από τρεις εβδομάδες.

Νωρίτερα (τον περασμένο Δεκέμβριο) με το ίδιο στυλ είχαν ποζάρει στο κόκκινο χαλί η Τζίτζι Χαντίντ από τον οίκο Versace και η Έμμα Γουάτσον τον περασμένο Απρίλιο φόρεσε μία δημιουργία του Οσμάν. Φυσικά αυτός ο τρόπος ντυσίματος υπάρχει εδώ και αιώνες στην Ασία, όπου συνδυάζουν το παντελόνι με φόρεμα.

Και μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι στιλίστες να μην προτιμούσαν αυτό το είδος της ενδυμασίας, τώρα όμως που απέκτησε όνομα σίγουρα θα αποτελέσει το αγαπημένο τους στιλ για την βραδιά των Όσκαρ, στις 26 Φεβρουαρίου.

Βέβαια σε όλο αυτό έχει συμβάλει και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που μίλησε για την αρμόζουσα γυναικεία ενδυμασία, εννοώντας πως οι γυναίκες θα πρέπει να φοράνε μόνο φούστες και φορέματα, που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των γυναικών και την δημιουργία στο διαδίκτυο του #dresslikeawoman, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις δηλώσεις Τραμπ.

Πηγή: www.bovary.gr