Πάρε ιδέες …. για υπέροχα νυφικά χτενίσματα (φωτογραφίες).

Είναι γεγονός ότι, αν και ο γάμος είναι κοινωνικό γεγονός, δεν παύει να είναι και μία καθαρά προσωπική υπόθεση, τουλάχιστον ως προς τον τρόπο που γίνεται. Ακριβώς επειδή είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στη ζωή σου, οφείλεις να το κάνεις με τον τρόπο που ταιριάζει σε εσένα, στο σύντροφό σου και στην αισθητική που έχεις.
Ο σύντροφος όμως δεν θα ασχοληθεί με το τι νυφικό χτένισμα θα κάνεις, άρα δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς με το ποια θα είναι η γνώμη του. Σημασία έχει να αρέσει σε εσένα και να ταιριάζει ιδανικά με το νυφικό και το μακιγιάζ σου.
Ώρα λοιπόν να εμπνευστείς, σε περίπτωση που δεν έχεις αποφασίσει, και να δεις ποιο χτένισμα είναι το καλύτερο για εσένα.
nifiko xtenisma 1
Το πολύ και μακρύ μαλλί μπορεί να ‘τιθασευτεί’ σε ένα χαλαρό χαμηλό κότσο με όγκο. Αν είσαι πιο κλασική νύφη, αποτελεί μία από τις πιο elegant επιλογές.

nifiko xtenisma 2
Ο κλασικός κότσος αποκτά άλλο ‘αέρα’ και στιλ με έντονα πλάγια χωρίστρα. Φρόντισε να δώσεις όγκο για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

nifiko xtenisma 3
Οι νύφες που δεν αγαπούν τους κότσους και τα πιασμένα μαλλιά, μπορούν να πιάσουν τα μαλλιά μισά μισά ώστε να δείχνουν ρομαντικές και απλές.

nifiko xtenisma 4
Το σινιόν γίνεται λιγότερο ‘κυριλέ’ και υπερβολικό όταν είναι χαμηλό.

nifiko xtenisma 5
Οι γαλλικές πλεξούδες είναι το απόλυτο trend στα hairstyles και γίνεται ακόμα και σε νυφικούς κότσους.

nifiko xtenisma 6
Τα casual κορίτσια θέλουν ελαφρώς κυματιστά μαλλιά με χαλαρό πιάσιμο.

nifiko xtenisma 7
Οι παλιακές vagues είναι all time classic όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αν αφήσεις και τα μαλλιά σου κάτω, γίνεσαι η πιο αριστοκρατική και θηλυκή νύφη.

nifiko xtenisma 8
Τα κοντά μαλλιά χρειάζονται μόνο λίγα όμορφα τσιμπιδάκια για να γίνουν εξίσου εντυπωσιακά με τα μακριά.

nifiko xtenisma 9
Η Keira Knightley ξεχώρισε στο γάμο της με έντονη φράντζα στο πλάι και ένα υπέροχο αξεσουάρ.

πηγή: http://provagamou.gr