Πρόσεχε που αφήνεις το αυτοκίνητό σου!! μπήκαν οι πρώτες δαγκάνες!!!

Ξεκίνησε η εφαρμογή του μέτρου κατά της αντικοινωνικής στάθμευσης .

Σχολιάζοντας τα μέτρα κατά της αντικοινωνικής στάθμευσης, τα οποία από σήμερα τέθηκαν σε εφαρμογή στο κέντρο της Αθήνας ο δήμαρχος Γ. Καμίνης δήλωσε πως «Σήμερα ξεκινάμε μία εκστρατεία κατά της αντικοινωνικής στάθμευσης. Το να παρκάρει κάποιος το αυτοκίνητό του στη μέση μιας πλατείας ή σε ράμπα για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα δεν είναι ανάγκη, είναι κακή νοοτροπία. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι μετά από δυο-δυόμιση χρόνια απουσίας της Δημοτικής Αστυνομίας, η κατάσταση στο θέμα της στάθμευσης επιδεινώθηκε και πιστεύω ότι αυτό το μέτρο θα λειτουργήσει παραδειγματικά, ώστε να έχουμε σύντομα μια σαφή βελτίωση».

Οι πρώτες δαγκάνες μπήκαν σήμερα νωρίς το πρωί στο κέντρο.

Η εφαρμογή ξεκίνησε από το Σύνταγμα και επικεντρώνεται στην πλατεία στο Μοναστηράκι και την πλατεία Κοτζιά. Στα τζάμια των οχημάτων αφήνεται ενημερωτικό σημείωμα.

Σε περίπτωση που κάποιος οδηγός βρει δαγκάνα στο όχημά του θα πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο εντός της ημέρας ειδάλλως το αυτοκίνητο μεταφέρεται σε ιδιωτικό πάρκινγκ και επιβαρύνεται επιπλέον με τα έξοδα μεταφοράς και φύλαξης που ανέρχονται σε 100 ευρώ.

πηγή