Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής .. με το μήνυμα που έγραψε για τον πατέρα του!

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του: «Μπαμπά μου χρόνια σου πολλά. Σε ευχαριστώ που μου δείχνεις πως είσαι πάντα εδώ…»

Περίπου ενάμιση χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, ο οποίος σαν σήμερα θα είχε την ονομαστική του εορτή. Ο γιος του, Γιάννης, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να μιλά για τον πατέρα του και να τονίζει πως «μένει» ακόμα εδώ, έστειλε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα.

«Μπαμπα μου χρονια σου πολλα.σε σκεφτομαι οτι κ να κανω.Σε ευχαριστω που μου δειχνεις πως εισαι παντα εδω. Σε ευχαριστω που μολις μπω στο αμαξι σε ακουω. Σε ευχαριστω που μολις μπω σε ενα καταστημα παλι σε ακουω.εισαι παντου κ μου το δειχνεις.παντου ομως χωρις υπερβολη. Βρισκεις το τροπο παντα. Αυτα τα τυχαια γεγονοτα που μονο τυχαια δεν ειναι. Σε ευχαριστω που ερχεσαι καθε μερα στον υπνο μου κ κανουμε συζητησεις κ μου χαριζεις απλοχερα τα χαμογελα σου.πολλες συζητησεις η αληθεια. Στο εχω πει κ το ξερεις,πως ακολουθω καθε επιθυμια σου,καθε σκεψη σου,καθε αποφαση σου κ καθε εντολη σου.δεν υπαρχει σωστο η λαθος. Υπαρχει αυτο που ηθελες εσυ. Σαγαπαω!», έγραψε χαρακτηριστικά.

πηγή