Συγκλονιστική η αποκάλυψη της Νόρας Βαλσάμη …. είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου!!

«Είμαι καθηλωμένη από τους πόνους… δεν μπορώ ούτε να ντυθώ”!!

Δύσκολες στιγμές διανύει η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου Νόρα Βαλσάμη μετά από μία εγχείρηση η οποία όμως, προς το παρόν τουλάχιστον, την κρατά καθηλωμένη στο κρεβάτι.

«Δοξάζω τον θεό που έχω κοντά μου το παιδί μου και τον άντρα μου.

Με κρατούν ζωντανή και όρθια» λέει η ίδια  και συνεχίζει για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο: «Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ».

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει εδώ και χρόνια να κάνει δημόσια εμφάνιση και ακόμα περισσότερα να εμφανιστεί σε κάποια δουλειά, θεατρική ή τηλεοπτική.

Η ίδια παραδέχεται: «Είχα προτάσεις να παίξω. Δεν θα μπορούσα να κρατηθώ όρθια στη σκηνή. Είμαι χάλια. Πολύ χάλια, αγάπη μου. Και κουράστηκα να δουλεύω. Δεν θα άντεχα άλλο».

Όσο για το γεγονός ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει εμφανιστεί μόλις μία φορά δημόσια, η ίδια παραδέχεται: «Δεν μπορώ παιδί μου, ούτε να ντυθώ, ούτε να βάλω τα παπούτσια μου. Απλώς είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου».