Συνάντηση με γορίλα στην Αφρική

Στη ζούγκλα της Αφρικής βρίσκεται ο Damian Aspinall και ψάχνει για τον γορίλα Kwibi, ένα γορίλα του οποίου ανέλαβε τη φροντίδα για πέντε χρόνια στε Πάρκο Αγρίων Ζώων Howletts στην Αγγλία και δεν έχει δει για 5 χρόνια.

Ο άνθρωπος επανασυνδέεται με τον γορίλα και η αντίδραση του γορίλα είναι ανεκτίμητη!

Ο Άγγλος φυσιολάτρης Damian κατάφερε να βοηθήσει γορίλες με την εκτροφή τους και τη φροντίδα για τη μεταφορά τους στο φυσικό τους περιβάλλον με τη βοήθεια του ιδρύματος Aspinall.

Ο Damian μεγάλωσε τον γορίλα που ονόμασε «Kwibi» για πέντε χρόνια και στη συνέχεια τον μετέφερε στην άγρια φύση για να έχει μια φυσιολογική ζωή. Μετά από 5 χρόνια ο Damian αποφάσισε να αναζητήσει τον Kwibi στη ζούγκλα στα δάση της Γκαμπόν. Ο Kwibi είναι τώρα 10 ετών. Θα βρεί ο Damian τον παλιό του προστατευόμενο; Πως θα αντιδράσει ο Kwibi; Θα του επιτεθεί;

Κόντευε να χάσει την ελπίδα ότι θα βρεί τον Kwibi όταν ένας γνώριμος γορίλας εμφανίστηκε ξαφνικά. Και ήταν ακριβώς όπως παλιά. Ξασναβρέθηκαν πατέρας και γιος και ήταν όλα όπως πριν από 5 χρόνια. Ο Damian και ο Kwibi τρώνε μαζί και ξαναβρισκόνται σε μια σκηνή που ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους!

Με αφηγητή τον Kevin Spacey