Τι θα δούμε ακόμη; -δωμάτια θυμού- [εικόνα]

Η νέα μόδα που σαρώνει -μπαίνεις μέσα και τα σπας όλα..

ε.. κάπου θα πρέπει να εκτονωθούμε!

Στην Ιαπωνία πέρυσι, ένα ξενοδοχείο λάνσαρε δωμάτια στα οποία μπορούσε κανείς να μείνει μόνο για να κλάψει. Μόνοι, απομονωμένοι από κάθε εξωτερικό παράγοντα, οι ένοικοι μπορούσαν να ξεσπάσουν και να αφήσουν κάθε συναίσθημα λύπης που έκρυβαν μέσα τους να εκφραστεί.
Πλέον όμως αυτή η τάση έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και στην Αμερική έχουν γίνει διάσημα τα «δωμάτια θυμού», όπου όποιος μπει μπορεί ελεύθερα να σπάσει ό,τι υπάρχει γύρω του.
«Μπορεί να ακούγεται τρελό στην αρχή. Αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι από την στιγμή που θα δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο εκτόνωσης από το στρες, τίποτα άλλο δεν θα συγκρίνεται με αυτό» αναφέρεται στο site της εταιρείας. «Πιστεύουμε ότι μερικές φορές είναι καλύτερο να κάνεις απλά αυτό που νιώθεις και να γίνεις επιθετικός όταν το χρειάζεσαι. Και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να κάνεις αυτό χωρίς κριτική, συνέπειες και δημόσιο εξευτελισμό από ένα δωμάτιο θυμού», σημειώνει η εταιρεία.
Η συγκεκριμένη εταιρεία πάντως προσφέρει αυτές τις ειδικές υπηρεσίες ανακούφισης από το στρες ήδη από το 2008, στο Άρλινγκτον του Τέξας. Σήμερα όμως προσφέρει και πακέτα franchise σε διάφορες άλλες πόλεις της Αμερικής, με το Λος Άντζελες, το Σικάγο και την Νέα Υόρκη να είναι ανάμεσά τους.
Στους πελάτες της πάντως δίνει έναν ειδικό εξοπλισμό ασφαλείας προκειμένου να αποτραπούν τυχόν ατυχήματα και τραυματισμοί, ενώ τους προσφέρεται και το όπλο που θεωρούν οι ίδιοι ότι θα βοηθήσει να εκτονωθεί πιο αποτελεσματικά ο θυμός τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 10 λεπτά εκτόνωσης κοστίζουν 40 δολάρια.