Τι σημαίνουν μερικά όνειρα που βλέπουμε … σύμφωνα με ψυχολόγους.

Σε συνδυασμό με το «The Independent», ο ψυχολόγος Ian Wallace (ο οποίος έχει ερμηνεύσει πάνω από 150.000 όνειρα κατά τη διάρκεια των περισσότερων από 30 χρόνια πρακτικής) κατέληξε σε μια λίστα με τους εννέα πιο κοινούς τύπους ονείρων, και τι εξηγεί πραγματικά σημαίνουν.

1. Η πτώση
Όλοι έχουμε ονειρευτεί κάτι τέτοιο και είναι αρκετά τρομακτικό. Η αίσθηση της πτώσης πιστεύεται ότι σημαίνει ότι ασφυκτιούμε σε μία συγκεκριμένη κατάσταση και θα πρέπει να την αφήσουμε.

2. Εξερεύνηση ενός εγκατελειμμένου δωματίου
Όταν στον ύπνο μας βλέπουμε κάτι τέτοιο, εννοείται ότι πρέπει να ανακαλύψουμε ένα κρυμμένο ταλέντο μας!

3. Απροετοίμαστοι στις εξετάσεις
Αυτό υποδηλώνει ότι είμαστε αυστηροί κριτές του εαυτού μας, αλλά ο Ian Wallace λέει ότι δεν πρέπει. Να είμαστε σίγουροι και να υποστηρίζουμε την ικανότητά μας για επιτυχία, διαφορετικά θα βλέπουμε συνέχεια τέτοιους εφιάλτες.

4. Πέταγμα
Το να πετάμε στα όνειρά μας συμβολίζει ότι είμαστε ελεύθεροι και απελευθερωμένοι, συνήθως επειδή έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή ή έχουμε μία μεγάλη ευθύνη.

5. Nα βρισκόμαστε σε όχημα που είναι εκτός ελέγχου
Αυτή η αίσθηση του να είσαι εκτός ελέγχου σημαίνει ουσιαστικά ότι δεν νομίζετε ότι έχετε αρκετό έλεγχο στον δρόμο σας προς την επιτυχία.

6. Το να είμαστε χωρίς ρούχα δημόσια
Ένα τέτοιο όνειρο υποδηλώνει ότι αισθανόμαστε ευάλωτοι και εκτεθειμένοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά), και για να μην νιώθουμε έτσι, θα πρέπει να αισθανθούμε λίγο πιο σίγουροι για τη δική μας ικανότητα.

7. Δεν μπορούμε να βρούμε τουαλέτα
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ζήτημα στην καθημερινή ζωή σας για το οποίο σας είναι δύσκολο να εκφράσετε τις ανάγκες σας.

8. Να μας πέφτουν τα δόντια
Τα δόντια, στην περίπτωση αυτή, συμβολίζουν την εμπιστοσύνη σας, έτσι αυτό σημαίνει ότι είναι αποδυναμωμένες στο ξύπνημα της ζωής.

9. Να μας κυνηγούν
Σημαίνει πως δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση.

πηγή