Το νέο look του “2016”… κουρέματα και χτενίσματα για εμάς τις γυναίκες (φωτογραφίες).

Αν θέλεις να αλλάξεις το χτένισμά σου απλά περίμενε λιγάκι, οι τάσεις των μαλλιών για την άνοιξη του ’16 είναι τολμηρές, εξελιγμένες και σίγουρα θα τις αγαπήσεις!

Καινούργια αυστηρά κουρέματα έρχονται να συμπληρώσουν το ανοιξιάτικο look μας και να βγάλουν προς τα έξω τον πιο σοφιστικέ εαυτό μας.   Κουρέματα που έκαναν, αρχικά, την εμφάνισή τους στην Αγγλία του 60 και μήκη που αποτελούν μία τάση από μόνα τους.

Τα μαλλιά του 2016!

Κουρέματα σε διάφορα μήκη με πολύ έντονες ασυμμετρίες που δίνουν έμφαση στην προσωπικότητα και το στιλ της γυναίκας που τα υιοθετεί. Η Τζέιν Φόντα, η Τζένιφερ Άνιστον και η Μεγκ Ράιαν είναι μερικές από τις celebrities που το υποστηρίζουν δυνατά όσα χρόνια κι αν περάσουν και κάνουν την συγκεκριμένη τάση να φαίνεται διαχρονική. Ένα κούρεμα με ένδοξο παρελθόν εκεί κάπου στη δεκαετία του 90. Σήμερα κάνει δυναμικό comeback στην πιο σέξι και θηλυκή εκδοχή του!

Τα μαλλιά του 2016!

Το κοντό καρέ με χωρίστρα στο πλάι έρχεται να πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη άνοιξη. Μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους ενώ ο όγκος ό,τι κι αν γίνει πρωταγωνιστεί σε κάθε περίπτωση! Φρέσκο, κομψό και ιδιαίτερα σέξι έρχεται να γίνει απαραίτητο στις γυναίκες που θέλουν να νιώθουν για πάντα έφηβες!

Τα μαλλιά του 2016!

Οι φράντζες θα καθιερωθούν την φετινή άνοιξη! Με όποιο μήκος μαλλιών, έρχονται να συμπληρώσουν ένα ακαταμάχητο στιλ. Η Τέιλορ Σουίφτ και η Κέιτ Μίντλετον δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και έφεραν την τάση αυτή νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

Τα μαλλιά του 2016!

Τα extreme κουρέματα ήταν και θα είναι πάντα must για τις πιο έντονες προσωπικότητες. Τολμηρές γραμμές για τολμηρά κορίτσια που θέλουν να δώσουν έξτρα στιλ στο look τους. Είναι από εκείνα τα στιλ που πρωταγωνιστεί για δεκαετίες ενώ κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Τα μαλλιά του 2016!

Ίσια μαλλιά με αυστηρή χωρίστρα στη μέση δίνει την απόλυτη συμμετρία στο γυναικείο πρόσωπο τονίζοντας τα ζυγωματικά. Υιοθέτησε κι εσύ το look που θα δώσει  αυστηρότητα στο στιλ σου!

πηγή