Υπερεντυπωσιακό μακιγιάζ…. eyeshadow art! Το είδαμε στον οίκο Chanel!

Μια μέρα πριν ρίξει αυλαία το Paris Fashion Week για την σεζόν Fall/Winter 2016-17 ο οίκος Chanel μας θύμισε ξανά γιατί είναι… ο οίκος Chanel!

Το μακιγιάζ που έγινε για μια ακόμη φορά διά χειρός Tom Pecheux είχε ως θέμα τα καπιτονέ μάτια και όπως μπορείς να καταλάβεις η έμπνευση αντλήθηκε από τις θρυλικές καπιτονέ τσάντες του οίκου.

Πώς, όμως, δείχνει το καπιτονέ μακιγιάζ; Παρακάτω μερικά χορταστικά close ups από την Gigi και την Kendall, τα κορίτσια που μονοπώλησαν τα catwalks όλο αυτό το διάστημα


Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Karl Lagerfeld και ο Tom Pecheux κάνουν ότι μπορούν για να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό αλλά είναι η πρώτη φορά που αυτό το υπερεντυπωσιακό μακιγιάζ τους μπορείς να το αντιγράψεις κι ένα βράδυ σε κάποια σου έξοδο. Πώς; Μια τεχνική θα ήταν να το κάνεις με αραιό τούλι και να βάψεις από πάνω με σκιά. Μια άλλη θα ήταν ο οίκος Chanel να βγάλει ειδικά eye stencils γι’αυτό το make up. Εξάλλου, όλες ξέρουμε πως ο οίκος Chanel δεν κάνει τίποτα τυχαία και πως μπορεί να ανοίγει το δρόμο για το eyeshadow art μιας και το nail art το χορτάσαμε.

πηγή: www.tlife.gr