Φτιάξε καπκέικς σε σχήμα καρδιάς (για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου)!!

Ξεχώρισε αυτή την ημέρα φτιάχνοντας καπκέϊκς σε σχήμα καρδούλας!!

…. και ας μην έχεις φορμάκια σε σχήμα καρδιάς… Πώς;

                                                                          ……….   Το κόλπο είναι οι… βόλοι!

Η γιορτή των ερωτευμένων έρχεται και εμείς είμαστε  σε mood αγαπησιάρικο και σου δείχνουμε πώς θα φτιάξεις εύκολα κι απλά, χωρίς να χρειάζεται να έχεις τα ειδικά φορμάκια καπκέικς σε σχήμα καρδιάς για να εντυπωσιάσεις όχι μόνο τον αγαπημένο σου αλλά και τις φίλες, τους συναδέλφους, την οικογένεια και λοιπούς γνωστούς. Και πάνω απ΄όλα δε χρειάζεται να είσαι ούτε αρτοποιός, ούτε ζαχαροπλάστης για να τα φτιάξεις αφού είναι πολύ πιο απλό απ΄ότι φαντάζεσαι.

Φτιάχνεις τη ζύμη από τα καπκέικς σου κανονικά, όπως θα έκανες και γεμίζεις τα φορμάκια σου. Πώς θα γίνει όμως το σχήμα καρδιάς; Απλούστατα με τη βοήθεια μερικών βόλων. Βάλε σε κάθε φορμάκι από ένα χάρτινο φορμάκι μιας χρήσης και ένα βόλο στην άκρη και ψήσε μαζί με το μείγμα. Για να καταλάβεις τι εννούμε δες την επόμενη φωτογραφία.

Όσο για το στολισμό; Η λύση είναι η εξής: Όσο πιο απλό τόσο πιο πετυχημένο. Δε χρειάζονται πολλά για να εντυπωσιάσεις. Κάτι απλό με μικρές πινελιές χρλωματος είναι συνήθως η καλύτερη λύση. Επάλειψε με χρωματιστό φρόνστινγκ (το φούξια, το λευκό και το κόκκινο) είναι καλές ιδέες και πασπάλισε με λίγη χρωματιστή τρούφα ή χρωματιστή ζάχαρη και τα καπκέικς σου είναι έτοιμα!

πηγή