Όλα όσα ενδιαφέρουν την γυναίκα της σημερινής εποχής… στο “Woman 2 DayFestival”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της  Γυναίκας, η ομάδα του Mykonos Alternative Health Center διοργανώνει ένα μοναδικό  Φεστιβάλ αφιερωμένο στη Γυναίκα.

Το “Woman 2 DayFestival” θα  πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Divani Caravel Hotel στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο κέντρο της Αθήνας μόλις 500 μέτρα από τον σταθμό του Μετρό “Ευαγγελισμός” και λεωφορειακές γραμμές με στάση ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο.

Το φεστιβάλ θα εκτείνεται σε χώρο 1000 τμ. με εκθεσιακό χώρο, αίθουσες ομιλιών, βιωματικών σεμιναρίων, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής.

Στο  “Woman 2 DayFestival” θα αναδείξουμε ότι αφορά τη γυναίκα, απασχολεί, ενημερώνει, μορφώνει, ψυχαγωγεί, διασκεδάζει, θεραπεύει, συγκινεί, ενθουσιάζει και ομορφαίνει.

Το “Woman 2 DayFestival” θα αποτελέσει ένα ουσιαστικό ταξίδι σε ότι πιο σύγχρονη ιδέα υπάρχει στον τομέα της υγείας, ομορφιάς, διατροφής, άθλησης, ψυχοθεραπείας, αισθητικής, διακόσμησης, τόνωσης του οργανισμού, τουρισμού, βιβλίου, μαγειρικής, μόδας, σχέσεων, θεάματος, επιχειρηματικότητας.

Στο  “Woman 2 DayFestival” θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε διαλέξεις με καθηγητές πανεπιστημιακού επιπέδου με επίκεντρο πάντα τη γυναίκα, συζητήσεις με ειδικούς για οτιδήποτε προβληματίζει τη σύγχρονη γυναίκα, βιωματικά σεμινάρια από όλες τις σχολές ψυχολογικών προσεγγίσεων (gestalt, συστημική, ραϊχική σωματοθεραπεία, δραματοθεραπεία, χορόδραμα κ.α.) ομιλίες και εργαστήρια για διαφορετικές διατροφικές προσεγγίσεις (vegan, ωμοφαγία, διατροφή ομάδων αίματος,) εξειδικευμένες σχολές yoga, pranic healing, theta healing, ayurveda, πρωτοποριακές, διαγνωστικές και θεραπευτικές ιατρικές μεθόδους.

To “Woman 2 DayFestival”  έχει σαν στόχο την ανάπτυξη των δημιουργικών δυνατοτήτων της γυναίκας, την αξιοποίηση των ικανοτήτων της, την προβολή των ιδιαίτερων προσόντων της, την ανάδειξη του κοινωνικού της ρόλου, τη μύηση στον εσωτερικό της κόσμο, την ψυχική και πνευματική της ανάταση, τη μεθοδικότητα στην επίτευξη στόχων, την ενδυνάμωση της ενεργητικότητας στην καθημερινότητά της, τη συνειδητοποίηση στο δικαίωμά της να διεκδικεί, να ερωτεύεται, να αγαπάει, να ανατρέπει, να εργάζεται, να απολαμβάνει, να μορφώνεται, να βγάζει τον ανώτερο φωτεινό εαυτό από μέσα της.

Σε παράλληλο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν χορευτικά δρώμενα, επιδείξεις μόδας και συναυλίες.

Τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν κουκλοθέατρο, σόου με κλόουν και ξυλοπόδαρους.

Ενώ μια όμορφη έκπληξη σας περιμένει για τους μικρούς πιστούς σας φίλους, τα κατοικίδια σας.

πηγή