Η έκθεση Ελλάδος Γεύση «έκλεισε» για τις 15-18 Απριλίου, μία ξεχωριστή εμπειρία!!

Σε μερικούς μήνες από τώρα, για 4 ημέρες, όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Τον Απρίλιο πρόκειται να δοκιμάσετε το πιο ξεχωριστό πιάτο, με 3 βασικά συστατικά: τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό. Η έκθεση Ελλάδος Γεύση που αναλαμβάνει να σας… προσφέρει αυτό το πιάτο, θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα από τις 15 έως τις 18 Απριλίου και όλα δείχνουν ότι θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Τι θα βρείτε στην έκθεση;

Live μαγειρική από γνωστούς σεφ, επαγγελματικές B2B συναντήσεις, κεντρικό παντοπωλείο και ελληνικό μπαρ, εκθέσεις φωτογραφίας και προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες με θέμα success stories, συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα και ημερίδα με θέμα την καινοτομία και μηχανική τροφίμων.

[box type=”info” ]Αν είστε παραγωγός και θέλετε να προβάλλετε τα προϊόντα σας, τότε λάβετε μέρος και αρπάξτε την ευκαιρία να εισέλθετε σε νέες αγορές, να αυξήσετε το εισόδημά σας και να διαφημίσετε τον τόπο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συμμετοχή σας πλαισιώνεται από τις Περιφέρειες, Επιμελητήρια, Δήμους και αρκετούς ακόμη κρατικούς φορείς.[/box]

Οι υπόλοιποι, απλώς θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον Απρίλιο, για να απολαύσουν μια από τις πιο ολοκληρωμένες, γευστικές και πολυεπίπεδες εκθέσεις της πόλης!

[box type=”info” ]Πληροφορίες: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106 και Αναπαύσεως, έναντι Άλσους Περιστερίου, 15-18 Απριλίου, ώρες λειτουργίας: 10.00-21.00, www.elladosgefsi.gr, www.alfaexpo.gr, https://www.facebook.com/elladosgefsi[/box]

πηγή