Πιτόγυρος πνιγμένος στη σοκολάτα – το νέο viral γλυκό των Ελλήνων (Photos-Video)

Ελληνικό δαιμόνιο….. τι σκέφτηκαν να κάνουν!!

Χρυσές δουλειές κάνουν δυο Έλληνες στο Σίδνεϊ καθότι είχαν την πρωτότυπη ιδέα να φτιάξουν σουβλάκι αλλά στη γλυκιά του έκδοση. Έτσι ο Άκης Δάϊκος και ο Σίμων Καππάτος, δημιούργησαν το Tella ball, το οποίο είναι σουβλάκι φτιαγμένο από ζύμη ντόνατ και με γύρο φτιαγμένο από μερέντα.  Το γλυκό,έχει γίνει viral στα social media, πωλείται μόνο στην καφετέρια-ζαχαροπλαστείο «Tella Balls» και έχει την όψη που έχει ένα σουβλάκι, αλλά είναι γεμάτο από σοκολάτα, φρούτα, σαντιγί και ότι άλλο γλυκό τραβάει η όρεξή σου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σοκολάτα βρίσκεται σε μία στριφογυριστή βάση, η οποία ζυγίζει 13 κιλά.

Η πίτα του σοκολατένιου αυτού σουβλακιού είναι από ζύμη ντόνατ, η οποία γεμίζει με κάθε λογής σοκολάτα και μετά τυλίγεται όπως το κανονικό σουβλάκι. Κοστίζει 10$ και έχει ήδη δεκάδες φανατικούς καταναλωτές αλλά και ακολούθους στα social media.Οι Έλληνες συνιδιοκτήτες έχουν γίνει διάσημοι στο Σίδνεϊ με τα πρωτοποριακά γλυκά τους, καθώς προσφέρουν μεταξύ άλλων γλυκό μπέργκερ, XL βάφλες και ροφήματα με ντόνατ.

Μιλώντας στο Stuff.co.nz, o κύριος Δαΐκος είπε ότι αυτό το γλυκό, δηλαδή η σοκολάτα μέσα σε πίτα,  έχει γίνει μεγάλη τάση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα». Ο ίδιος και ο συνεργάτης του μάλιστα, ήταν οι πρώτοι που άρχισαν να φτιάχνουν κεμπάμπ στην Αυστραλία.

«Έχω ελληνικό background, και γι΄αυτό από παιδί είχα συνηθίσει να τρώω σουβλάκι και τέτοιου είδους πράγματα» δήλωσε ο ίδιος.

 

πηγή: http://www.topontiki.gr