Έξυπνοι τρόποι για να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!!

Δεν είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας αρκεί να κινηθείτε έξυπνα, με στρατηγική και υπομονή. Διαβάστε παρακάτω 8 απλούς τρόπους για να το πετύχετε.

Πείτε «ναι» στα πολλά (έξυπνα) γεύματα

Αγνοήστε τα πρόχειρα fast food και πείτε ναι στα φρούτα, τους ξηρούς καρπούς, τα γιαούρτια

Σβήστε την τηλεόραση

Το να τρώτε όταν βλέπετε τηλεόραση μπορεί να συμβάλει ώστε να πάρετε 40 τοις εκατό περισσότερες θερμίδες από ό, τι συνήθως, αναφέρει μια νέα μελέτη.

Κάντε καθημερινό περπάτημα

Αποφύγετε να παίρνετε λεωφορεία ακόμη και για τις πιο κοντινές αποστάσεις.

Κάντε γυμναστική τρεις φορές την εβδομάδα

Κάνοντας 5 λεπτά το καθένα, push-ups και προβολές, (σε διαστήματα 30 δευτερολέπτων) επιτυγχάνεται το χτίσιμο και η διατήρηση της μυϊκής σας μάζας. Και όσο περισσότερο χτίζετε την μυϊκή σας μάζα τόσο καλύτερος ο μεταβολισμός σας.

Πάρτε τηλέφωνο τους φίλους σας

Ναι, καλά διαβάσατε! Την επόμενη φορά που το μυαλό σας κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο τρόφιμο, καλέστε έναν φίλο ώστε να ξεγελάσετε τον εαυτό σας. Οι έρευνες δείχνουν ότι η επιθυμία για μία τροφή διαρκεί 5 λεπτά. Οπότε τη στιγμή που θα κλείσετε το τηλέφωνο, η παρόρμηση θα έχει «καταβροχθίσει» τη fast food επιθυμία.

«Όχι» στο αλκοόλ

Μια margarita ή ένα cosmopolitan κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου δεν είναι ποτέ αθώες επιλογές. Πείτε όχι σε ροφήματα που καταστρέφουν την δίαιτά σας μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα.

Κοιμηθείτε περισσότερο

Αν κοιμηθείτε 30 λεπτά νωρίτερα από το συνηθισμένο και  μάλιστα ξυπνήσετε και 30 λεπτά αργότερα από ό, τι συνήθως θα είστε σε θέση να κάνετε καλύτερες επιλογές τροφίμων, αναφέρουν οι ερευνητές. Επίσης, όταν είστε ξεκούραστοι, είστε λιγότερο επιρρεπείς σε τσιμπολογήματα από την κούραση ή το άγχος.

Σκεφτείτε πως είστε αδύνατη

Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο νούμερο ένα κανόνας σε κάθε στόχο είναι να οραματιστείτε πως τον πετύχατε.

πηγή