Εβελίνα Παπούλια: Οι απόψεις της για τα ομόφυλα ζευγάρια και το φλερτ από άντρες και… γυναίκες!

Η Εβελίνα Παπούλια είναι τολμηρή και το αποδεικνύει!

Όταν τη ρώτησε δημοσιογράφος αν την έχουν φλερτάρει γυναίκες, η δημοφιλής ηθοποιός απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια: «Ναι. Και gay άντρες με έχουν φλερτάρει. Δεν είναι κάτι που με σοκάρει, ξέρω τη σεξουαλική μου ταυτότητα, οπότε αν δεν είναι κάτι επίμονο δεν με πειράζει».

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Victor/Victoria», στην οποία κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ένα έργο που αγγίζει πολλά ζητήματα, ανάμεσά τους και αυτό της ομοφυλοφιλίας, η Εβελίνα Παπούλια έδωσε τη δική της απάντηση στο περιοδικό «YOU» για το σύμφωνο συμβίωσης, τα ομόφυλα ζευγάρια και το δικαίωμά τους στην παιδοθεσία.

«Για το σύμφωνο συμβίωσης είμαι απόλυτα σύμφωνη να γίνει. Όταν δύο άνθρωποι ζουν μαζί και έχουν κάνει μια κοινή περιουσία γιατί να έρθει κάποιος άλλος μετά και να την καπηλευθεί; Στο θέμα του παιδιού, επίσης, είμαι θετική. Τα παιδιά χρειάζονται μόνο αγάπη! Είμαι επιφυλακτική μόνο σε ένα θέμα… Ότι η κοινωνία μας δεν είναι προετοιμασμένη και δομημένη κατάλληλα για να δεχτεί κάτι τέτοιο. Πρέπει το gay ζευγάρι να είναι έτοιμο να διαχειριστεί το ενδεχόμενο του ρατσισμού που θα υποστεί με ένα παιδί… Δεν θα πρέπει να το κάνει από πρόκληση ή από μόδα, αλλά από προσωπική ανάγκη και η επιλογή αυτή να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα γίνει όταν φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο ή το υιοθετείς, πώς το εντάσεις σε μια κοινωνία που πολλές φορές δεν επιθυμεί και δεν είναι έτοιμη».

πηγή