Δείτε ποια θα είναι η μόδα των γυναικείων φετινών μαγιό “καλοκαίρι 2016” (φωτογραφίες)

Μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 – Τάσεις μόδας!!

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στις τάσεις μόδας μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα συναντήσουμε ιδιαίτερα εντυπωσιακά μαγιό αλλά και κλασικές γραμμές με μοντέρνο πάντα ύφος! Οι λεπτομέρειες στα μαγιό και τα έντονα χρώματα μπορούν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές γυναίκες. Τα ρετρό μαγιό έρχονται για να μας ταξιδέψουν στην ομορφιά μιας άλλης εποχής ενώ θα δούμε και μαγιό για πιο τολμηρή εμφάνιση. Λεπτομέρειες όπως τα κρόσσια και τα σχοινιά θα μας δώσουν ένα πιο μοντέρνο στυλ. Τα δεσίματα στα μαγιό θα αναδείξουν τον δυναμισμό μας και θα μας χαρίσουν μια σέξι διάθεση. Τις εντυπώσεις θα κλέψουν τα πλεκτά μαγιό και τα μαγιό με κορδόνια. Από την μόδα στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι δεν θα λείψει το βολάν, τα floral και τα όμορφα χρώματα για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Παρακάτω θα βρείτε ότι καλύτερο πρόκειται συναντήσουμε στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016!

Μαγιό  για όλα τα γούστα αλλά και για όλους τους σωματότυπους!

1) Μαγιό ολόσωμο

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Η μόδα στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 προτείνει ακόμη μια φορά ολόσωμο μαγιό και μας θυμίζει πως πόσο σέξι μπορούμε να φαινόμαστε φορώντας το κατάλληλο ολόσωμο ανάλογα με το σωματότυπό μας. Σε όμορφα χρώματα και σχέδια εύκολα θα τραβήξει τα βλέμματα αφήνοντας την φαντασία να οργιάσει. Όλες μας γνωρίζουμε πως το ολόσωμο μαγιό κρύβει ατέλειες με τον σωστό τρόπο και μπορεί να κάνει το σώμα μας να δείχνει τέλειο. Αφήστε λοιπόν τους άλλους να φαντάζονται ότι δεν βλέπουν!

2) Μαγιό με εγκοπές

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Είτε επιλέξετε μπικίνι είτε ολόσωμο οι εγκοπές είναι που θα κάνουν την διαφορά και θα σας χαρίσουν ένα μοντέρνο και χαριτωμένο στυλ. Αν θέλετε κάτι ξεχωριστό στο μαγιό σας που θα σας κάνει να δείχνετε άκρως θηλυκή τότε θα λατρέψετε τα μαγιό με εγκοπές!

3) Δεσίματα στο μπούστο

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Υπέροχα μαγιό με δεσίματα στο μούστο ξεχωρίζουν για αυτή τη σεζόν. Τα μαγιό αυτά είναι πολύ ελκυστικά και επιλέγονται από γυναίκες που θέλουν να τονίσουν τη θηλυκότητά τους.

4) Ψηλόμεσο μπικίνι

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Όπως και στα ρούχα τα ψηλόμεσα κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Είναι αρκετά κομψά και τονίζουν την μέση μας. Δείχνουν να αγκαλιάζουν το σώμα μας προσφέροντας μία θηλυκή και σικάτη γραμμή. Στις τάσεις μόδας στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 το ψηλόμεσο μπικίνι θα το δούμε σε διάφορα χρώματα.

5) Μαγιό – Όμορφα σχέδια και χρώματα

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα συναντήσουμε έντονα χρώματα αλλά και παλ με σχέδια που κάνουν το μαγιό μας ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, μπλε και οι αποχρώσεις τους δένουν αρμονικά για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

6) Μαγιό με βαθύ ντεκολτέ

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το βαθύ ντεκολτέ έχει γίνει πια μόδα στα μαγιό και έχει δώσει ένα διαφορετικό ύφος στα ολόσωμα μαγιό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Τολμηρές γυναίκες που ξέρουν πώς να τραβήξουν την προσοχή θα προτιμήσουν το μαγιό με βαθύ ντεκολτέ. Προσφέρουν κομψότητα και αναδεικνύουν το σεξαπίλ μα. Επειδή όμως πολλές φορές τα μαγιό μας απελευθερώνουν από τα ταμπού μας, θα δούμε πως ακόμα και οι γυναίκες που θεωρούνται πιο κλασικές στο ντύσιμο δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στο συγκεκριμένο στυλ. Μπορεί να φτάσει την θηλυκότητά μας και την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη!

7) Μπικίνι με κλειστό λαιμό

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Μία όμορφη πρόταση που θα κάνει δυναμικά την εμφάνισή της στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 είναι το μπικίνι που κλείνει μέχρι τον λαιμό. Έχουμε συνηθίσει το κλασικό στυλ στα μαγιό που απλά δένουν με κορδόνια στον λαιμό. Σε αυτήν την περίπτωση θα δούμε πως το μαγιό μας θα θυμίζει περισσότερο μπλουζάκι που κλείνει στον λαιμό. Αρκετές γυναίκες θα εκμεταλλευτούν αυτή την ιδιότητα που παρουσιάζει και θα μπορούν να χαρούν το μαγιό τους περισσότερες ώρες!

8) Ρετρό μαγιό

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Η μόδα στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 κάνει ένα flashback και μας φέρνει τα ρετρό μαγιό θυμίζοντάς μας την γοητεία και την κομψότητα μιας άλλης εποχής. Μαγιό πιο κλειστά που μπορούν όμως να τονίσουν την γραμμή μας με μοναδικό τρόπο. Τα ρετρό μαγιό φαίνονται αρκετά θηλυκά και μεταμορφώνουν κάθε γυναίκα σε <<ντίβα>>!

9) Στράπλες μπικίνι

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Για πολλές γυναίκες το στράπλες μπικίνι είναι απαραίτητο αφού προσφέρει ελευθερία κινήσεων, απαλλαγμένο από δεσίματα και φυσικά είναι μία λύση για μαύρισμα χωρίς σημάδια! Το προτιμούν γυναίκες οι οποίες δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλο στήθος ώστε να αγκαλιάζει ομοιόμορφα την συγκεκριμένη περιοχή. Το στράπλες μπικίνι θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μας ταιριάξει όπως πρέπει και να μας προσφέρει την εικόνα που επιθυμούμε.

10) Μαγιό με κρόσσια

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Τα κρόσσια που θα δούμε στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα μας χαρίσουν παιχνιδιάρικη διάθεση και κίνηση. Θα δούμε κρόσσια προσαρμοσμένα τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω κομμάτι προσφέροντας μοναδικό στυλ. Αν επιλέξετε μαγιό με κρόσσια στο επάνω μέρος  να θυμάστε πως θα τραβήξετε τα βλέμματα στην περιοχή της κοιλιάς και στο στομάχι οπότε θέλει προσοχή αν θέλετε να περάσουν απαρατήρητες κάποιες ατέλειες. Τα κρόσσια πάλι στο κάτω μέρος μπορεί να τραβήξουν την προσοχή προς τα κάτω, πράγμα που μπορεί να θέλετε να αποφύγετε, αλλά ταυτόχρονα θα τονίσουν την θηλυκότητά σας με την κίνησή τους και θα αναδείξουν την σέξι πλευρά του εαυτού σας. Αυτό αρκεί για να περάσει απαρατήρητη κάθε ατέλεια!

11) Αθλητικό μαγιό

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Για γυναίκες που νιώθουν αλλά και θέλουν να δείχνουν fit, η μόδα στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 προτείνει τα αθλητικά μαγιό. Προσφέρουν σταθερότητα και εφαρμόζουν άψογα στο σώμα μας. Τα αθλητικά μαγιό είναι, επίσης, ιδανικά για γυναίκες που δεν θέλουν να σκέφτονται μονίμως αν το μαγιό τους έχει φύγει από την θέση του!

12) Μπικίνι με βολάν

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Αν έχετε μικρό στήθος και θέλετε να το αναδείξετε, η μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2016 έχει την λύση! Το μαγιό με βολάν θα δώσει την εικόνα ενός πιο γεμάτου στήθους και φυσικά θα απελευθερώσει την εκρηκτική σας προσωπικότητα. Κομψό, θηλυκό και άκρως αισθησιακό το μαγιό με βολάν θα σας χαρίσει εύκολα την εικόνα που επιθυμείτε!

13) Μαγιό με μακριά μανίκια

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Μπορούμε να πούμε πως θυμίζει κορμάκι και οι καλλιτέχνες της μόδας μας αφήνουν για άλλη μια φορά με το στόμα ανοιχτό προσθέτοντας μακριά μανίκια στα μαγιό! Στις τάσεις μόδας στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα παρατηρήσουμε πως γίνεται μία προσπάθεια να μοιάζει το μαγιό μας περισσότερο με ρούχο. Ίσως κάποιες γυναίκες να μην το βρούνε πολύ πρακτικό αλλά σίγουρα θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν ως λύση για μία εναλλακτική εμφάνιση!

14) Δερμάτινα μαγιό

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το δέρμα δηλώνει την παρουσία του για εμφανίσεις που θα κόψουν την ανάσα! Προσφέρει ένα πιο δυναμικό στυλ και δίνει την αίσθηση του άγριου θηλυκού. Αρκετά εντυπωσιακά και σέξι τα δερμάτινα μαγιό τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας χαρίζοντάς μας μία στυλάτη και μοντέρνα εμφάνιση. Τα δερμάτινα μαγιό σε εντυπωσιακές γραμμές φαίνεται πως θα κάνουν πολλές γυναίκες να το φορέσουν ως κάτι περισσότερο από μαγιό!

15) Τιρκουάζ στο μαγιό

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Ένα από τα φωτεινά χρώματα που μας φτιάχνουν την διάθεση είναι το τιρκουάζ και δεν θα μπορούσε να λείπει από τα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016. Το τιρκουάζ είναι ένα ζωηρό χρώμα που δείχνει υπέροχο τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές. Μας αρέσει να το βλέπουμε σε ηλιοκαμένες επιδερμίδες και το είναι top στις προτιμήσεις των γυναικών. Οι μετρ του είδους το γνωρίζουν πολύ καλά και συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν στις δημιουργίες τους και στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016.

16) Πορτοκαλί και οι αποχρώσεις του

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα συναντήσουμε το πορτοκαλί που δεν χρειάζεται κάτι διαφορετικό για να τραβήξει τα βλέμματα. Ακόμα και στις πιο συνηθισμένες γραμμές, το πορτοκαλί είναι για πολλές γυναίκες το τέλειο χρώμα για ένα μαγιό. Φωτεινό και παιχνιδιάρικο άλλες φορές ιδιαίτερα έντονο και άλλες πιο ρομαντικό σαγηνεύει και κερδίζει τις εντυπώσεις.

17) Κλασικό μονόχρωμο ολόσωμο

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα δούμε πως μπορούμε να ακολουθήσουμε το κλασικό στυλ σε μοντέρνα κομμάτια. Μαγιό με διακριτικά δεσίματα στο πλάι, με αυστηρή γραμμή αλλά και με εγκοπή στο κέντρο δημιουργούν μοντέρνα διάθεση αλλά διατηρούν το κλασικό τους ύφος. Θα συναντήσουμε από την πολύ υψηλή γραμμή στο πόδι, που η αλήθεια είναι κάνει το πόδι να δείχνει μακρύτερο όπως και το πιο συντηρητικό που σκεπάζει τους γοφούς.

18) Μαγιό animal print

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Ολόσωμο animal print που πιάνει στον λαιμό αλλά και στράπλες, καθώς επίσης και animal print μπικίνι. Λεοπάρ και snakeskin έχουν τον πρώτο ρόλο δημιουργώντας μία εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην θηλυκότητά μας αλλά και στην δυναμική μας παρουσία.

19) Μαγιό στον ένα ώμο

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Αν και στην μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2016 βλέπουμε κατά κύριο λόγο να πιάνουν και στους δυο ώμους, κάποιοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό στυλ στα μαγιό που πιάνουν μόνο στον ένα ώμο. Σχοινιά κορδόνια αλλά και πιο γεμάτα δεσίματα που το μετατρέπουν σε μπλουζάκι και κάνουν την διαφορά από τα κλασικά μαγιό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

20) Τρίγωνο μπικίνι

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το γνωστό σε όλες μας και αγαπημένο τρίγωνο μπικίνι δεν θα μπορούσε να λείπει από τα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 αφού φαίνεται να είναι μία διαχρονική τάση που ποτέ δεν θα σταματήσουμε να προτιμάμε. Αισθησιακό σε διάφορα χρώματα συνδυάζετε όμορφα με κορδονάκια στο πλάι στο κάτω μέρος αλλά και με φαρδύ ενιαίο λάστιχο. Το τρίγωνο μπικίνι θα το βρούμε κυρίως με μικροσκοπικό το κάτω κομμάτι.

21) Δεσίματα σε ολόσωμο και σε μπικίνι

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Σέξυ δεσίματα στο ολόσωμο μαγιό τόσο στο πλάι όσο και στο κέντρο το κάνουν να δείχνει ταυτόχρονα κομψό και απόλυτα θηλυκό. Δεσίματα στο μπούστο τραβούν την προσοχή στο μπικίνι σας στο σημείο που μας προσφέρει αυτοπεποίθηση! Εντύπωση κάνει το μπικίνι που ενώνονται το επάνω κομμάτι με το κάτω με δεσίματα που κόβουν την ανάσα. Η αλήθεια είναι πως ταιριάζει καλύτερα σε καλλίγραμμο σώμα για να το αναδείξει ακόμη περισσότερο! Τα δεσίματα αγκαλιάζουν το σώμα μας προσφέροντας το τέλειο αποτέλεσμα για μια σέξυ και εντυπωσιακή εμφάνιση.

22) Floral μαγιό

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οι τάσεις μόδας στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας προτείνουν πιο σκούρα και ρομαντικά floralμαγιό. Φυσικά το ροζ και το μωβ συνεχίζουν να είναι στην μόδα αφού είναι τα χρώματα που τα συνδυάζουμε τέλεια με τα λουλούδια στο σχέδιο. Εντυπωσιακό το διπλό κορδόνι που πιάνει στον λαιμό και στο κάτω μέρος που το κάνει αρκετά αισθησιακό και αποκαλυπτικό. Ακόμη το σταυρωτό δέσιμο που αγκαλιάζει το σώμα κάτω από το στήθος και ομορφαίνει την μέση μας. επίσης εντύπωση κάνει το στράπλες μπικίνι με πιο γεμάτο το επάνω κομμάτι.

23) Μαγιό με ρίγες

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Οριζόντιες ρίγες σε όμορφα χρώματα, άλλες πιο λεπτές και άλλες πιο χοντρές με έντονες αντιθέσεις. Στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα βρούμε δίχρωμα αλλά και πολύχρωμα ριγέ μαγιό που ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας. Οι ρίγες συνθέτουν ένα στυλ το οποίο μπορεί να θεωρηθεί κλασικό σε απλό δίχρωμο αλλά και σε μοντέρνο με περισσότερα χρώματα. Οι ρίγες στο μαγιό δίνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα τόσο σε κλασικά και ρετρό σχέδια όσο και σε μοντέρνα τολμηρά.

24) Κυρίαρχο μαύρο

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Το κλασικό μαύρο κυριαρχεί τόσο σε ολόσωμο όσο και στο μπικίνι. Ένα δυνατό χρώμα που θα το συναντήσουμε σε ολόσωμο μαγιό με εγκοπές, σε κλασικό ολόσωμο με όμορφες λεπτομέρειες αλλά και σε έναν άψογο και εκρηκτικό συνδυασμό που κάνει το μαγιό μας να δείχνει ολόσωμο αλλά και μπικίνι ταυτόχρονα. Τα πρωτοποριακά σχέδια φαίνονται άψογα και απόλυτα σέξι σε μαύρο χρώμα.

25) Μπικίνι με κορδόνια

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Φωτεινά χρώματα και σχέδια που απαιτούν κορδόνια για να ξεχωρίσουν και να απελευθερώσουν την νεανικότητά μας. από τα κορδόνια που πέφτουν ανάλαφρα στο σώμα μας μέχρι κορδόνι που ενώνουν το επάνω μέρος με το κάτω στο μπικίνι μας το αποτέλεσμα γίνεται εξίσου εντυπωσιακό. Ήρεμα χρώματα αφήνουν τα κορδόνια να κλέψουν την παράσταση. Θηλυκό, ρομαντικό και μοντέρνο το μπικίνι με τα κορδόνια θα σας φτιάξει την διάθεση με το μοναδικό στυλ που θα σας χαρίσει.

26) Πλεκτά μαγιό

μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016

Τα πλεκτά μαγιό ήρθαν για να μείνουν και θα συνεχίσουμε να τα απολαμβάνουμε στα μαγιό άνοιξη καλοκαίρι 2016. Είναι μία τάση που ενθουσίασε τις γυναίκες από την πρώτη στιγμή. Εκπληκτικές πλεκτές συνθέσεις σε ολόσωμα μαγιό αλλά και σε μπικίνι εντυπωσιάζουν τόσο στα χρώματα όσο και στα σχέδια. Η μόδα υποστηρίζει για ακόμα μια φορά τις πλεκτές δημιουργίες και οι γυναίκες τα λάτρεψαν και θα συνεχίζουν να τα λατρεύουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

πηγή