Θέλεις να δείχνεις νεώτερη??…. πρόσεξε αυτά τα σημεία … κατά το μακιγιάζ!!

Είναι λαθάκια που λίγότερο ή περισσότερο όλες οι γυναίκες έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Αν νομίζεις κι εσύ πως το βάψιμο σε μεγαλώνει δες τι μπορεί να κάνεις λάθος και διόρθωσέ το! Σου δίνουμε μερικά χρήσιμα tips.

#1 Μήπως βάζεις πολύ σκούρο concealer σε σχέση με την επιδερμίδα σου;

Διάλεξε το σωστό τόνο για να φωτίζεις το προσωπό σου κι όχι να το σκουραίνεις υπερβολικά.

#2 Βάζεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες;

Αν το κάνεις, φρόντισε να είναι μικρή η ποσότητα κι αυτό γιατί τονίζοντας τις κάτω βλεφαρίδες, τονίζεις και τις ρυτιδούλες γύρω από τα μάτια, κάτι που δε θέλεις!

#3 Πώς εφαρμόζεις το ρουζ;

Το ρουζ αν θέλεις να φαίνεσαι νεότερη εφαρμόζεται στα ζυγωμετικά κι όχι στα μήλα του προσώπου κι αυτό για να δίνεται η ψευδαίσθηση της… ανόρθωσης. Όσο για τα χρώματα, σε γενικές γραμμές οι απαλές και φυσικές αποχρώσεις δίνουν λάμψη νεανική.

#4 Μήπως σαμποτάρεις το βλέμμα και δεν το φωτίζεις;

Ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες είναι πως δε φωτίζουν το βλέμμα τους. Για να το κάνεις μη ξεχνάς να εφαρμόζεις λίγο ανοιχτόχρωμο μολύβι στην εσωτερική γωνία του ματιού ώστε να δίνεις λάμψη και φυσικά να εφαρμίζεις σωστά τη σκιά ξεκινώντας από ανοιχτόχρωμη στο εσωτερικό και τελειώνοντας με πιο σκουρόχρωμη προς το εξωτερικό.

#5 Τονίζεις υπερβολικά τα φρύδια σου

Το πολύ σκούρο χρώμα μιολυβιού κατά το σχηματισμό του φρυδιού τα τονίζει υπερβολικά και σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη.

πηγή: www.womenonly.gr