Μαρινέλλα – Αντώνης Ρέμος – Χρήστος Νικολόπουλος, μία ξεχωριστή συναυλία, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας – Καλοκαίρι 2016-

Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος
ενώνουν τις φωνές τους
Μαζί τους ο Χρήστος Νικολόπουλος
“Όσο υπάρχεις θα υπάρχω”
Στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος θα συναντηθούν στη σκηνή. Που θα ενώσουν τις φωνές τους, το συναίσθημά τους και την δυναμική τους για να μας ξεναγήσουν στον κόσμο της μουσικής, με έναν μοναδικό τρόπο. Με όπλα τα αγαπημένα τους τραγούδια, την αγάπη τους για την μουσική και τις μοναδικές τους φωνές.

Μιλάμε βέβαια για την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, την μεγαλύτερη ελληνίδα ερμηνεύτρια και για τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ, τον σημαντικότερο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του.

Σ’ αυτή τη μουσική ξενάγηση, τον κύριο λόγο έχουν τα δικά τους τραγούδια.

Η Μαρινέλλα με τα πιο δυνατά και αγαπημένα τραγούδια της καριέρας της, επιλεγμένα με μεράκι αποτελούν τον βασικό κορμό του δικού της προγράμματος. Τραγούδια που θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί της.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει διαλέξει για το δικό του πρόγραμμα, τις πιο δυνατές του επιτυχίες, με τις πιο ιδιαίτερες και ευαίσθητες ερμηνείες του, που θα μας μαγέψουν για ακόμα μία φορά.

Εκτός από τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια έχουν και οι δυό τους μια κοινή συνισταμένη. Τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Η Μαρινέλλα, το αγαπημένο σεκόντο του Στέλιου, είναι το κατ ‘εξοχήν άτομο που ήταν δίπλα του οκτώ χρόνια, στη ζωή και στο πάλκο και ο Αντώνης Ρέμος που τον είχε σαν πρότυπο, αφού τα πρώτα του ακούσματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τον Στέλιο.

Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από εμφανίσεις, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με την σημαντική συμβολή του ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, αφιερωμένες στον Στέλιο Καζαντζίδη, με τίτλο «ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ».

Στις συναυλίες αυτές, εκτός από τα αγαπημένα τραγούδια των δύο ερμηνευτών θα υπάρχει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια του Στέλιου, που τόσο τα λάτρεψε ο κόσμος, όπως και τον ίδιο.

«Όσο υπάρχουν τα τραγούδια του Στέλιου θα υπάρχει και ο ίδιος μέσα στις καρδιές μας» λένε οι δύο καλλιτέχνες και μας προσκαλούν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή που θα μας μείνει αξέχαστη.

[box type=”note” ] Πληροφορίες: Ημερομηνία: Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 Ώρες εμφάνισης: 21:30 Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ Προπώληση: TicketServices Εκδοτήριο TicketServices – Πανεπιστημίου 39 (εντός της Στοάς Πεσμαζόγλου). Online: www.ticketservices.gr Τηλεφωνικά 210.7234567 Δημαρχείο Νίκαιας, Π. Τσαλδάρη 10, Νίκαια 18450, 4ος όροφος (Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων) Καθημερινά: 09:00 – 14:00, τηλ.: 213 2075 342 Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας[/box]

[box type=”shadow” ]Κατράκειο Θέατρο, Νίκαια Διεύθυνση: Ακροπόλεως & Νέστορος (Άλσος Αγ. Φιλίππου) Νίκαια Τηλέφωνο: 210 4278289 Για την πρόσβασή σας στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας εξυπηρετείστε με τις εξής συγκοινωνίες: Από metro Αιγάλεω: Λεωφορείο 750 Απο ηλεκτρικό Πειραιά: Λεωφορείο 800 Απο Εθνικής Αντιστάσεως, Πειραιά: Λεωφορεία 814, 800[/box]

πηγή