Μαρινέλλα-Βιτάλη-Γλυκερία: “3” κυρίες του Ελληνικού Τραγουδιού …. σε συναυλίες … μάθετε που και πότε θα τις απολαύσετε!!

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ – ΓΛΥΚΕΡΙΑ
«ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ»
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017
Τρεις ‘μεγάλες κύριες‘ του Ελληνικού τραγουδιού, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής,

η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία,

ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση», έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία, να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Η πρώτη τους μουσική συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, στις 21 Ιουνίου στο ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ στη Νίκαια και αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς.
Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης και ο Δημήτρης Μαργιολάς.

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη <μύθος>. Mε τις  αξεπέραστες επιτυχίες στην καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Η Ελενη Βιτάλη, με τη δική της ιστορία όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες,  θεωρείται δίκαια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα τραγούδια της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό.

Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία: «Γυναικεία Υπόθεση»

Η περιοδεία σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας κάτω από το φως των αστεριών του μοναδικού ελληνικού καλοκαιριού θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα ακολουθήσουν συναυλίες στην Πάτρα, Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, και αλλού.

Τιμή εισιτηρίου: 15€

Προπώληση εισιτηρίων
TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

πηγή: www.ticketservices.gr