«Όσο υπάρχεις θα υπάρχω»: Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους. Μαζί τους και ο Χρήστος Νικολόπουλος!!

Η Cyta Ελλάδος είναι ο Μεγάλος Χορηγός των συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι με το σχήμα Μαρινέλλα, Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Πετρούπολη, στο Θέατρο Πέτρας στις 12 Σεπτεμβρίου 2016, αλλά και στην Πάτρα στο Γήπεδο Παναχαϊκής στις 14 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους θα συναντηθούν στη σκηνή. Που θα ενώσουν τις φωνές τους, το συναίσθημά τους και την δυναμική τους για να μας ξεναγήσουν στον κόσμο της μουσικής, με έναν μοναδικό τρόπο. Με όπλα τα αγαπημένα τους τραγούδια, την αγάπη τους για την μουσική και τις μοναδικές τους φωνές.

Μιλάμε βέβαια για την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, την μεγαλύτερη ελληνίδα ερμηνεύτρια και για τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ, τον σημαντικότερο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του.

Σ’ αυτή τη μουσική ξενάγηση, τον κύριο λόγο έχουν τα δικά τους τραγούδια.

Η Μαρινέλλα με τα πιο δυνατά και αγαπημένα τραγούδια της καριέρας της, επιλεγμένα με μεράκι αποτελούν τον βασικό κορμό του δικού της προγράμματος. Τραγούδια που θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί της.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει διαλέξει για το δικό του πρόγραμμα, τις πιο δυνατές του επιτυχίες, με τις πιο ιδιαίτερες και ευαίσθητες ερμηνείες του, που θα μας μαγέψουν για ακόμα μία φορά.

Εκτός από τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια έχουν και οι δυό τους μια κοινή συνισταμένη. Τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Η Μαρινέλλα, το αγαπημένο σεκόντο του Στέλιου, είναι το κατ ‘εξοχήν άτομο που ήταν δίπλα του οκτώ χρόνια, στη ζωή και στο πάλκο και ο Αντώνης Ρέμος που τον είχε σαν πρότυπο, αφού τα πρώτα του ακούσματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τον Στέλιο.

Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από εμφανίσεις, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με την σημαντική συμβολή του ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, αφιερωμένες στον Στέλιο Καζαντζίδη, με τίτλο «ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ».

Στις συναυλίες αυτές, εκτός από τα αγαπημένα τραγούδια των δύο ερμηνευτών θα υπάρχει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια του Στέλιου, που τόσο τα λάτρεψε ο κόσμος, όπως και τον ίδιο.

«Όσο υπάρχουν τα τραγούδια του Στέλιου θα υπάρχει και ο ίδιος μέσα στις καρδιές μας» λένε οι δύο καλλιτέχνες και μας προσκαλούν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή που θα μας μείνει αξέχαστη.

 

  • Αθήνα, Πετρούπολη
    Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 – Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
    ώρα έναρξης: 21.30
  • Πάτρα
    Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 – Γήπεδο Παναχαϊκής
    ώρα έναρξης: 21.00
    Η συναυλία θα παρουσιαστεί εξ αναβολής (η αρχική ημερομηνία ήταν 6/7/2016 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο). Τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί για εκείνη την ημερομηνία, ισχύουν κανονικά στην νέα. Ο νέος χώρος διεξαγωγής της συναυλίας, είναι το ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

 

Μεγάλος Χορηγός η Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Cyta

cyta

Χορηγοί:

loux zagori

Διάθεση Εισιτηρίων στο διαδίκτυο:

www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική προπώληση
210 7234567

Πηγή: www.ticketservices.gr