Μια μεγάλη επιθυμία και ένα κρυφό όνειρο της Αλίκης…. υλοποιεί ο γιος της Γιάννης!!!

‘Ενα μεγάλο όνειρο γίνεται πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε η ώρα που ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα πραγματοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στην μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν φύγει για πάντα για το μεγάλο ταξίδι. Να διατηρήσει ζωντανό το μύθο της, τον πολιτισμό που χάρισε στην Ελλάδα, τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και επιτυχίες.

Eίναι γνωστό ότι η Αλίκη λάτρευε το Γιάννη. Κι ο Γιάννης όμως λάτρευε την Αλίκη. Τη μητέρα του! Γιατί γι΄αυτόν ήταν η μητέρα του. Και του λείπει κάθε μέρα. Κάθε στιγμή. Τώρα λοιπόν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, είναι έτοιμος να κάνει πραγματικότητα την υπόσχεση που έδωσε στην Αλίκη.

Να κρατήσει ζωντανό το όνομα και το μύθο της. Μαζί με το στενό συνεργάτη του Νίκο Βασιλάκη και μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων – ανάμεσά τους και φίλοι και συνεργάτες της Αλίκης- ετοιμάζεται να δημιουργήσει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Ένα πολυχώρο αφιερωμένο στη μεγάλη μας ηθοποιό. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ με διεθνείς προδιαγραφές που θα κάνει πάταγο!  Ο πολυχώρος θα βρίσκεται κάπου στο κέντρο της Αθήνας και θα αποτελείται από τέσσερα μεγάλα πρότζεκτ.

1) Το μουσείο Αλίκη Βουγιουκλάκη 

Εκεί ο επισκέπτης θα μπορεί να δει όλα τα προσωπικά αντικείμενα της Αλίκης. Τα κοστούμια της από όλες τις παραστάσεις. Περoύκες, το νεσεσέρ με τα καλλυντικά της, τα κοσμήματά της,το κινητό της τηλέφωνο  ακόμα και τα τσιγάρα και τις τσίχλες της! Ο επισκέπτης θα μπορεί να δει επίσης και τα αυθεντικά κοστούμια και φορέματα που φορούσε η Αλίκη σε όλες τις ταινίες της!

Όλα τα αντικείμενα που είχε στο καμαρίνι της, αλλά και στο σπίτι της και τα χρησιμοποιούσε καθημερινά. Κάπου εκεί θα δεσπόζει και το κέρινο ομοίωμά της το οποία αυτή την ώρα φιλοτεχνείται από τον καλλιτέχνη που τον έχει αναλάβει. Κι αυτά είναι μόνο λίγα από αυτά που θα δούμε…

2) Δραματική Σχολή Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η σχολή θα έχει αξιόλογους καθηγητές υποκριτικής και μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την Αλίκη.

3) Θέατρο

Εκεί θα γίνονται παραστάσεις αλλά και παιδικό θέατρο που θα συνδυάζεται με επισκέψεις των παιδιών στο Μουσείο Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στο θέατρο θα ανέβει παιδική παράσταση που θα πραγματεύεται  τη ζωή της Αλίκης!

4) Το καφέ Αλίκη στημένο σε πρότυπα εξωτερικού. Αυτό που σου παρουσιάζει αποκλειστικά το TLIFE θα είναι το σκίτσο που θα κοσμεί τα τραπέζια τα φλιτζάνια τα ποτήρια του Cafe – Αλίκη!

Το TLIFE βρέθηκε στα γραφεία που εργάζεται πυρετωδώς ο Γιάννης με τον Νίκο Βασιλάκη,το Μιχάλη Νομικό που ήταν στενός συνεργάτης της Αλίκης , τον Σωτήρη Durr τη Λίζα Θανάση  και όλη  την ομάδα του και μας αποκάλυψε το μεγάλο του σχέδιο.

Εκτός από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, υπάρχουν και αρκετοί φίλοι της Αλίκης και του Γιάννη, που έχουν πιστέψει στο σχέδιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ  και θα βοηθήσουν για να γίνει πραγματικότα. Το νέο εγχείρημα υπολογίζεται να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2017 και να σημειώσουμε ότι μέρος των εσόδων θα δίνεται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μιλώντας στο TLIFE, τόνισε πως είναι περήφανος για όλο αυτό το εγχείρημα και θεωρεί πως είναι αντάξιο του μύθου της μητέρα του. “Αν δεν ήταν τέλειο, δεν θα το κάναμε καθόλου. Θα άρεσε πολύ στη μητέρα μου”

bfc031059094af18830704a514a55da5

πηγή: www.ourlife.gr