κι’ όμως ο τρόπος που ντύνεστε προδίδει το ζώδιό σας!!

Πώς αρέσει στα ζώδια να ντύνονται; Βάζουν πιο πάνω την άνεση ή την κομψότητα; Πόσο ενδιαφέρονται για τη μόδα; Ποιες είναι οι πιο καλοντυμένες του ζωδιακού; Ποιες θέλουν να προκαλούν με την εμφάνισή τους και ποιές δεν δίνουν δεκάρα για τη γνώμη των άλλων;

ΚΡΙΟΣ
Θέλοντας πάντα να ξεχωρίζουν οι Κριαρίνες επιλέγουν ρούχα που δεν θα περάσουν πουθενά απαρατήρητα. Μπορεί να υιοθετούν τις τελευταίες και πιο εκκεντρικές τάσεις της μόδας. Μπορεί πάλι να ντύνονται στο στιλ του σοβαρού επιτυχημένου επαγγελματία με κοστούμια και ταγιέρ άψογης ραφής και κομψότητας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως θα δείχνουν τέλειες. Αγαπάνε το κόκκινο χρώμα και δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το ντύσιμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταυρίνες κοιτάνε περισσότερο την άνεσή τους παρά τη μόδα. Για αυτό και λατρεύουν τα λινά, τα καλά βαμβακερά και τα μεταξωτά ρούχα -ό,τι δίνει ευχάριστη αίσθηση στο σώμα. Θέλουν ρούχα πρώτης ποιότητας αλλά δεν είναι διατεθειμένες να τα πληρώσουν πανάκριβα. Θα τα βρουν με έκπτωση. Και θα είναι σε αρκετά κλασικό σχέδιο για να φορεθούν πολλά χρόνια. Γνωρίζουν απ’ έξω και ανακατωτά όλα τα stock houses των ακριβών οίκων. Δεν τους αρέσουν τα έντονα χρώματα, προτιμούν γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις. Ολοκληρώνουν το ντύσιμό τους με τα κατάλληλα αξεσουάρ για τον λαιμό, όπως φουλάρια, κολιέ, χρυσές αλυσίδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Διδυμίνες φοράνε τα πάντα, χωρίς να εντάσσονται σε ένα στιλ. Οι ντουλάπες τους περιέχουν τόσα ρούχα που θα μπορούσαν να είναι θεατρικό βεστιάριο. Ρούχα, συνήθως σε έντονα χρώματα που μπορούν να φορεθούν σε κάθε πιθανή ή απίθανη περίσταση της ζωής ενός ανθρώπου. Με την ίδια άνεση και αυταρέσκεια θα εμφανιστούν με ένα ξεβαμμένο τζιν κι ένα t-shirt, αλλά και με μια χολιγουντιανή τουαλέτα. Ωστόσο κοινός παρονομαστής όλων των εμφανίσεών τους είναι η νεανικότητα. Η κυρία Δίδυμος κάνει συλλογή από κάθε είδους τσάντες, τσαντούλες, τσαντάκια, τις οποίες αγοράζει όπως άλλοι παίρνουν τσιγάρα από το περίπτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπούν τα απαλά υφάσματα, που τους δημιουργούν μια αίσθηση θαλπωρής και «χουχουλιάσματος»: βελούδο, βαμβάκι, κασμίρ… Επίσης αγαπούν ισοβίως συγκεκριμένα κομμάτια από την γκαρνταρόμπα τους, που τυχαίνει να τους έχουν βολέψει ή να συνδέονται με κάποιες όμορφες αναμνήσεις: το φόρεμα που είχε φορέσει στο πρώτο ραντεβού με τον μετέπειτα άντρα της, το t-shirt των εφηβικών χρόνων… Αν πάλι πρόκειται να διαλέξουν ένα καινούργιο ρούχο θα το προτιμήσουν σε παστέλ αποχρώσεις, σε λευκό ή εκρού και θα φροντίσουν να εναρμονίζεται με τη ρομαντική θηλυκότητα που τις εκφράζει.

ΛΕΩΝ
Αν δεν ντυθεί η Λιονταρίνα έτσι που να συγκλονίσει τα πλήθη, ποιος άλλος θα το κάνει; Η ντουλάπα της μπορεί να αφήσει στην κυριολεξία έκθαμβο όποιον την αντικρίσει, όχι μόνο με την ποσότητα των ρούχων αλλά και με την πολυτέλειά τους. Ακόμα και όσα δεν έχουν επώνυμες ετικέτες μπορούν να ξεγελάσουν και τους πιο ειδικούς στις ακριβές μάρκες. Και επιπλέον χαρακτηρίζονται για τη λάμψη τους. Παγιέτες, μεταλλικά υφάσματα, κρύσταλλα… Και φυσικά προτιμούν τα «βασιλικά» χρώματα, κόκκινο και χρυσαφί καθώς και τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Η Λιονταρίνα δεν θα βγει απεριποίητη ούτε μέχρι το περίπτερο και πάντα θα φοράει κάτι λαμπερό πάνω της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για την Παρθένο κάθε εμφάνιση είναι καλοβαλμένη και μελετημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν της αρέσουν τα κραυγαλέα ντυσίματα και οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου αποφεύγουν γενικά τα προκλητικά εφαρμοστά ρούχα, τα αβυσσαλέα ντεκολτέ και τις κακόγουστες κατά τη γνώμη τους αποκαλύψεις σάρκας. Επίσης με το γνωστό τους πνεύμα της οικονομίας, περιφρονούν τις παροδικές τάσεις της τελευταίας μόδας, προτιμώντας τη διαχρονικότητα του κλασικού. Όμως ό,τι βάλουν επάνω τους θα είναι καλοραμμένο, ολοκάθαρο, άψογα σιδερωμένο και τέλεια συνδυασμένο με τα υπόλοιπα, σε βαθμό …διαστροφής!

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγίνες ζουν για να είναι καλοντυμένες. Δεν θα τις δείτε ατημέλητες ούτε όταν κατεβάζουν τα σκουπίδια. Ακολουθούν τη μόδα και καταφέρνουν πάντα να την προσαρμόζουν στο παρουσιαστικό και στον τρόπο της ζωής τους. Δεν τους αρέσουν οι κραυγαλέες και οι έξαλλες εμφανίσεις και ποτέ δεν διαπράττουν ενδυματολογικά σφάλματα και σέβονται πάντα το dress code του κάθε event. Δεν θα εμφανιστούν ποτέ κάπου ντυμένες πιο επίσημα ή πιο κάζουαλ απ’ όσο απαιτεί η περίσταση. Καταφέρνουν να είναι κομψές ακόμα και με αθλητικές φόρμες πόσω μάλλον όταν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο. Μιλάμε για την προσωποποίηση της αισθητικής τελειότητας. Έχουν αδυναμία στα αρώματα και θεωρούν τη μυρωδιά που αφήνουν πίσω τους αναπόσπαστο συμπλήρωμα μιας σωστής εμφάνισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακόμα και με μια βερμούδα συνδυασμένη με ένα απλό t-shirt οι Σκορπίνες οι Σκορπιοί καταφέρνουν να φαίνονται σέξι. Φανταστείτε τι γίνεται όταν φορούν τα προκλητικά outfits που τόσο τους αρέσουν. Όπως και να είναι ντυμένες εκπέμπουν ερωτισμό και γαργαλάνε την αντρική φαντασία. Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των εσωρούχων τους τα οποία φροντίζουν πάντα να χαρακτηρίζονται για τον αισθησιασμό τους. Δαντέλα, μετάξι είναι τα αγαπημένα τους υλικά. Εννοείται πως λατρεύουν τις γόβες-στιλέτο και τις μπότες που αγκαλιάζουν το μηρό. Λατρεύουν το μαύρο χρώμα και γενικά οτιδήποτε σκούρο, ενώ τα μαύρα γυαλιά συμπληρώνουν την εμφάνισή τους σε βαθμό κατάχρησης. Το μυστήριο και το σεξ απίλ είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το στιλ τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για τις Τοξοτίνες δεν υπάρχει τίποτα πάνω από την άνεση. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει και τίποτα ούτε κάτω από αυτήν, καθώς αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για το ντύσιμό τους. Θέλουν να αισθάνονται ελευθερία για τις υπερκινητικές ασχολίες τους, οπότε λέξεις όπως μόδα, κομψότητα και στιλ δεν είναι στις πρώτες θέσεις των ενδιαφερόντων τους συνήθως. Αγαπούν τις κάζουαλ εμφανίσεις, το athletic style και οτιδήποτε παραπέμπει σε ευκολία κινήσεων. Δερμάτινα τζάκετ, oversized κομμάτια, flat shoes. Αν δεις Τοξοτίνα με δωδεκάποντα τότε σίγουρα κάποιος άντρας της κίνησε το ενδιαφέρον και είναι σε φάση flirting.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο όρος διακριτική κομψότητα περιγράφει επακριβώς το ντύσιμο τους. Είναι η επιτομή του κλασικού glam. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου αναζητούν πάντα κομμάτια καλής ποιότητας και επώνυμα, τα οποία και συνδυάζουν άψογα. Για τις Αιγοκερίνες το πώς εμφανίζονται μπροστά στα μάτια της κοινωνίας αποτελεί πολύ σημαντικό ζήτημα. Έτσι, δεν πρόκειται ποτέ να παρασυρθούν στο εκκεντρικό και στο κραυγαλέο. Ούτε θα τις δείτε ποτέ να κυκλοφορούν με αθλητικές φόρμες εκτός φυσικά κι αν πρόκειται για κάτι που φέρει λογότυπο. Ακόμα και στα χρώματα διατηρούν χαμηλούς τόνους. Συμπαθούν το καφέ, το γκρι, το μπλε και το χακί. Δίνουν μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ όπως τσάντες χαρτοφύλακες και πορτοφόλια γιατί τα βλέπουν σαν σύμβολα του κοινωνικού τους status.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Eίναι οι πρώτες που θα ανακαλύψουν και θα φορέσουν οτιδήποτε πρωτοποριακό. Μερικές φορές δημιουργούν και οι ίδιες trends κάνοντας τους άλλους να τους μιμηθούν. Αλλά ποτέ δεν ακολουθούν τη μόδα με τη συμβατική έννοια. Ούτε τις απασχολεί αν κάτι που τους αρέσει είναι in ή θα θεωρείται out σε δυο μήνες. Έχουν στιλ και πρωτοτυπία και δεν διστάζουν απέναντι και στους πιο τρελούς συνδυασμούς. Πράγματα που πάνω σε άλλους θα φαίνονταν κακόγουστα, σε εκείνες πάνε μια χαρά. Τολμούν, πειραματίζονται, αφήνουν τη στιλιστική φαντασία τους ελεύθερη και φυσικά δεν τις ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

ΙΧΘΕΙΣ
Ντύνονται συχνά σαν να βγήκαν από κάποιο μυθικό βασίλειο. Τα έθνικ κομμάτια είναι η καλύτερή τους, όπως τα ρούχα και αξεσουάρ σε ινδικό, κινέζικο, λατινοαμερικάνικο στιλ κλπ. Αν κάτι από αυτά είναι στη μόδα, καλώς. Διαφορετικά, το πρόβλημα το έχει η μόδα και όχι οι Ιχθείς. Τρελαίνονται για τα παπούτσια, τα οποία αγοράζουν σε μεγάλες ποσότητες. Τα αγαπημένα τους χρώματα είναι τα πράσινα και μπλε που θυμίζουν το στοιχείο τους, τη θάλασσα. Λατρεύουν τα κοσμήματα και μπορούν αδίστακτα να φορούν επάνω τους… τα πάντα.

 

πηγή: www.thestival.gr