Οι παγκοσμίου φήμης πρωταθλητές αθλητικού latin “Slavik Kryklyvyy-Karina Smirnoff” έρχονται στην Αθήνα!

Superstars Dance Show

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα το 5ο «Superstars Dance Show in Athens» με την συμμετοχή παγκόσμιων πρωταθλητών αθλητικού Latin χορού από το εξωτερικό.

Αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές είναι οι Slavik Kryklyvyy και Karina Smirnoff θρύλοι της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής οι οποίοι έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης θαυμαστών από όλο τον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο. Η Karina Smirnoff είναι πρωταρχικό μέλος και χορεύτρια στο team του Dancing with the Stars της Αμερικής, κατάγεται από την Ρωσία και έχει και ελληνική φλέβα καθώς η γιαγιά της ήταν Ελληνίδα.

Superstars Dance Show1

Superstars Dance Show2

Παγκοσμίου φήμης  η Karina Smirnoff και ο Slavik Kryklyvyy  ο οποίος θεωρείται ο σπουδαιότερος άντρας χορευτής των τελευταίων δεκαετιών στον αθλητικό χορό Latin. Οι δύο θεωρούνται celebrities καθώς έχουν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του Hollywoood και σε χορευτικά ντοκιμαντέρ που διηγούνται την ζωή και την καριέρα τους.

Superstars Dance Show3

Η παράσταση θα πλαισιωθεί από μια επιλεγμένη ελληνική αποστολή, την αφρόκρεμα επαγγελματιών χορευτών και από παρουσιάσεις πρώτων θέσεων από τους διαγωνισμούς χορού satolia productions.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016
Ώρα έναρξης 11.00μμ
ΚΤΗΜΑ ΛΙΑΡΟΥ – ΒΑΡΗ
Πίσω από τη σχολή Ευελπίδων ενώ τα εισιτήρια θα τα προμηθευτείτε από τη διοργάνωση
satolia.com DANCE PRODUCTIONS
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9605202,

πηγή