Ένα πανέμορφο ερημονήσι των Δωδεκανήσων θα γίνει το σκηνικό του παιχνιδιού επιβίωσης που ετοιμάζει βελγική εταιρία!!

Το νησάκι Αλιμνιά, ανάμεσα στη Ρόδο και τη Χάλκη, επέλεξαν οι υπεύθυνοι του reality παιχνιδιού “The Island” για να γυρίσουν τον πρώτο κύκλο του show.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο αλλά ακατοίκητο νησάκι των Δωδεκανήσων, που θα φιλοξενήσει 20 παίκτες για 10 ημέρες, οι οποίοι θα περνούν διάφορες δοκιμασίες για να συγκεντρώσουν πόντους και να κερδίσουν έπαθλα.

Πρόκειται για μια ιδέα στα χνάρια του γνωστού στην ελληνική τηλεόραση Survivor. Στο διαγωνισμό επιβίωσης, οι παίκτες θα καλούνται να φτιάξουν Νοτίου Αιγαίου, να βρουν τροφή, και να κερδίσουν δοκιμασίες που θα τους προσφέρουν δώρα όπως μια διανυκτέρευση σε όμορφα δωμάτια των γειτονικών νησιών ή πλούσια γεύματα.

Το The Island είναι ένα project της βελγικής εταιρίας Beyond Borders, ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο που ειδικεύεται στην διοργάνωση ταξιδιωτικών περιπετειών. Για την πρώτη σεζόν του Island, οι υπεύθυνοι της εταιρίας επικοινώνησαν με τα γραφεία του ΕΟΤ στην Ολλανδία, και έτσι συνάντησαν την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και τον δήμαρχο Χάλκης, οι οποίοι τους πρότειναν το νησάκι της Αλιμνιάς.

Το μικρό νησί ταίριαξε ακριβώς στην ιδέα και τις προϋποθέσεις που είχαν θέσει για το παιχνίδι οι δημιουργοί του. Οι υπεύθυνοι δήλωσαν μάλιστα πως είναι η αρχή μιας καλής συνεργασίας με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ δεν αποκλείεται, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος για συμμετοχή, να γυριστούν περισσότερες της μίας σεζόν του The Island στο Νησί. Οι αρμόδιοι της περιφέρειας και των τοπικών δήμων, από τη μεριά τους, τόνισαν πως πρόκειται για πολύ καλή ευκαιρία αξιοποίησης των ομορφιών του Αιγαίου, προβολής των νησιών στην κεντρική Ευρώπη και διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου.

πηγή