ΠΡΟΣΟΧΗ: ανακλήσεις προϊόντων Mars, Snickers και Milky Way!!

Μαζικές ανακλήσεις προϊόντων Mars, Snickers και Milky Way. Η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε μία γιγαντιαία ανάκληση προϊόντων στην Ευρώπη – Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση και για την ελληνική αγορά

Η αμερικανική σοκολατοποιία Mars Inc. ανακοίνωσε σήμερα μια γιγάντια ανάκληση προϊόντων της σε όλες τις μπάρες Mars και Snickers,  Milky Way Mini και Miniatures, καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες καθώς βρέθηκαν κομμάτια πλαστικού σε προϊόν της.

Ο όμιλος έχει ήδη ανακοινώσει την ανάκληση προϊόντων του στη Γερμανία και την Ολλανδία, αναφέρει σε νεώτερη ανακοίνωσή του πως ανακαλεί ορισμένα από τα προϊόντα του και στη Γαλλία, στη Βρετανία, στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στην Ισπανία.

Σε άρθρο του ο Guardian κάνει λόγο για ανακλήσεις προϊόντων σε 55 χώρες. Η λίστα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η οποία είναι εκτός λειτουργίας από το μεσημέρι.

Σε ανακοίνωσή της, η Mars, αναφέρει πως «θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο καταναλωτές που αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα αυτά να το καταναλώσουν». Όσοι έχουν στην κατοχή τους τα εν λόγω προϊόντα καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Mars, τηλεφωνικά ή μέσω ίντερνετ.

Επίσημη ανακοίνωση για την ελληνική αγορά δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής. Σε επικοινωνία μας με την εταιρεία Mars Hellas AE ενημερωθήκαμε ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση και για το τι θα ισχύσει στην ελληνική αγορά.

πηγή