Δείτε ποιος γνωστός ξένος τραγουδιστής θα είναι μαζί με τον Ρέμο στη καλοκαιρινή συναυλία του στη Μύκονο [βίντεο]

Μία έκπληξη γι’αυτούς που θα παρακολουθήσουν την συναυλία το καλοκαίρι!!!

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει στη Μύκονο ετοιμάζονται ήδη για το μεγάλο event του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από την περίφημη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos.

Ο τραγουδιστής κάθε χρόνο, στη συναυλία με τα τραπέζια των εκατοντάδων ευρώ, επιφυλάσσει εκπλήξεις σε όσους βρεθούν εκεί. Εκτός από το σόου βεγγαλικών, συνήθως φιλοξενεί και κάποιον ξένο καλλιτέχνη. Πέρυσι μαζί του στη σκηνή είχαν ανέβει οι Gipsy Kings, αν και η αλήθεια είναι ότι στη συναυλία του Ιουλίου του 2016 τις εντυπώσεις είχε κλέψει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που βρέθηκε σε ένα από τα τραπέζι του Nammos.

Οι πληροφορίες του Mykonos Live TV αναφέρουν ότι φέτος στη σκηνή μαζί με τον Αντώνη Ρέμο  θα ανέβει ο Ιταλός τροβαδούρος του έρωτα Ερος Ραματζότι! 

Οι δυο τους θα κάνουν μία μοναδική εμφάνιση τον Ιούλιο στο κοσμικό στέκι Nammos, στην Ψαρού, όπου ο Αντώνης έχει ιδιαίτερη… προϊστορία.

Όπως μαθαίνουμε, το πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να παρουσιάσουν θα απευθύνεται κυρίως στους ερωτευμένους, αλλά και σε εκείνους που ψάχνουν τον έρωτα. Γ

Για την συγκεκριμένη βραδιά αναμένεται να φτιαχτεί ειδική σκηνή, αφού η μουσική παράσταση που θα ετοιμάσουν θα είναι άκρως φαντασμαγορική και εντυπωσιακή, όπως αρμόζει στους δύο αυτούς καλλιτέχνες.

Ο Ερος Ραματζότι που έχει fun club σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά γιατί διατηρεί στενούς δεσμούς με την Ελλάδα. Ο γόης του ιταλικού τραγουδιού αγαπάει πολύ την χώρα μας, σέβεται την ιστορία της και δηλώνει λάτρης του αρχαίου ελληνικού πνεύματος. Τα καλοκαίρια, μάλιστα, έρχεται πάντα στη Μύκονο ινκόγκνιτο για να κάνει τις διακοπές του.

δείτε βίντεο:

πηγή: www.iefimerida.gr