….. Το πάθος στα χείλη σας!!!

Φλογερό κόκκινο, γοητευτικό μπορντό, γλυκό ροζ και φούξια ή διακριτικό μπεζ; Όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις για να συνοδεύσεις το μακιγιάζ σου, θα είσαι ακαταμάχητη στο ραντεβού με τον καλό σου.


Ένα κραγιόν μπορεί να «απογειώσει» την εμφάνισή σου και να αναδείξει το πρόσωπο ή το χτένισμά σου χωρίς να κάνεις μεγάλη προσπάθεια. Ωστόσο, η επιλογή της σωστής απόχρωσης, χαρίζει το ανάλογο αποτέλεσμα.

Κόκκινο… του πάθους!

Διαχρονική, κλασσική επιλογή, φλογερή απόχρωση και sexy. Φοριέται πάντα και παντού. Πρωί-βράδυ, σε ειδικές περιστάσεις, σε πρώτα ραντεβού, σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Είναι μια must πρόταση που δεν υπάρχει γυναίκα, η οποία να μην έχει έστω ένα Lipstick στη τσάντας της. Ό, τι κι αν φορέσεις, με το κόκκινο κραγιόν, θα το αναδείξει!

Δυναμικό μοβμωβ!

Τα σκούρα χρώματα, και ιδιαίτερα το μωβ, κλέβουν τις εντυπώσεις και κινούν τα βλέμματα γύρω σου, αφού είναι μια επιλογή που αναδεικνύει μέχρι και την πιο απλή εμφάνιση. Αν λοιπόν, έχεις ραντεβού της τελευταίας στιγμής, το μωβ κραγιόν θα είναι η σωτήρια λύση για να «φρεσκάρεις» τα χείλη και το πρόσωπό σου.

Γοητευτικό μπορντό!

Βραδινή έξοδος; Το μπορντό είναι το χρώμα σου! Αν το συνοδεύσεις μαζί με ένα υπέροχο σύνολο σε σκούρα χρώματα, σίγουρα θα σαγηνεύσεις τον αγαπημένο σου.

Ροζ ή φούξια; Τόλμησέ το!

Το ιδανικό χρώμα για να φωτίσεις το πρόσωπο και να αποκτήσεις ένα παιχνιδιάρικο look. Κατάλληλο για να προσθέσεις μια ρομαντική νότα στο, άκρως ρομαντικό, ραντεβουδάκι σου.

Ευκολοφόρετο nude!

Πρωινή συνάντηση, χαλαρή έξοδος; Ανάδειξε τα χείλη σου στις απαλές nude αποχρώσεις. Αν πάλι, έχεις στοχεύσει σε ένα έντονο μακιγιάζ ματιών, τότε το κραγιόν αυτό είναι ιδανικό για να το συνοδεύσει.

Ό, τι χρώμα κι αν επιλέξεις, κάνε το σωστά. Συνόδευσε τα χείλη σου με το κατάλληλο μακιγιάζ, τα ρούχα που ταιριάζουν στην κάθε περίσταση και νιώσε έτοιμη και ακαταμάχητη, ώστε να μην μπορεί κανείς να σου αντισταθεί!

πηγή: www.epithimies.gr